Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Август » 9 » Творожно-вишневий пиріг.
20:46 Творожно-вишневий пиріг. |
ІнгредієнтиДля тіста:
75 гр. мягкого вершкового масла
75гр. сахара
2 яйця
75гр. мукі
1ч. л. какао
1ч. л. разрихлітеля
Для начинки:
1 б. вішневого компоту (680мл)
100гр цукру
2 яйця
750гр. сирної маси
1 пакетик пудингу (порошок) з ванільним смаком (37гр. )
Крім того:
1 пакетик ванільного цукру
250мл. слівок
1 пакетик загусник вершків
тертий шоколад
Спосіб приготування1. Откінуть на друшляк вишню.
2. Слівочное олію і цукор збити міксером, додати яйця, борошно, какао і разрихлітель. Все добре перемешать. Разьемную форму для запікання змастити маргарином і посипати манкой. Виложіть в неї тісто.
3. Яйца (2 шт. ) Збити з цукром (100гр) до утворення пишної пени. Творожную масу перемішати з пудингом, і підмішати до яєчної массе. Виложіть отриману масу зверху на тесто. Около 10-15 Вишеньок відкласти для прикраси, іншими посипати сирну начінку. В розігрітій духовці до 180 C, випікати пиріг близько 55-60 мінут. Готовий пиріг остудити.
4. Слівкі, ванільний цукор, загусник вершків, добре збити міксером. Нанесті на пиріг вершки, прикрасити рештою вишеньками і тертим шоколадом.
Смачного!!! (В 1 порції 350 калорій. )
Про рецептіПиріг вийшов дуже ніжним і соковитим! Сподіваюся вам теж сподобається!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 180 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|