PickPickPick Вторник, 17.06.2025, 09:07
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Август » 8 » Медовий торт
20:49
Медовий торт

Інгредієнти

Тісто:
3 яйця
150 гр. цукру
200 гр. борошна
150 гр. сл. масла
3 ст. л. меду
1 ч. л. соди
Крем:
500 мл вершків (35%)
100 гр. цукру
1 пакетик ван. цукру
Тим коржами:
400 гр. вишні

Спосіб приготування

Мед карамелізований до темно-коричневого кольору, потім вимкнути газ і додати гаш. соду.
Яйця збити з цукром, додати м'яке масло, борошно, все добре збити і продовжуючи збивати, додати мед з содою.
Тісто вийде, як рідка сметана.
З цієї порції я п 1 корж у формі діаметром 26 см, коли корж готовий, розрізаю на 2 частини і змащую кремом. Коржі виходять дуже м'які.
Крем: збиваю вершки з цукром і ван. цукром, але головне не перебити вершки!
Я цей торт робила на 3 порції.
Прикраса торта (крем) можна подивитися в мене торт "Лакомка".
Категория: Випічка | Просмотров: 167 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Август 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz