Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Август » 8 » Медовий торт
|
ІнгредієнтиТісто:
3 яйця
150 гр. цукру
200 гр. борошна
150 гр. сл. масла
3 ст. л. меду
1 ч. л. соди
Крем:
500 мл вершків (35%)
100 гр. цукру
1 пакетик ван. цукру
Тим коржами:
400 гр. вишні
Спосіб приготуванняМед карамелізований до темно-коричневого кольору, потім вимкнути газ і додати гаш. соду.
Яйця збити з цукром, додати м'яке масло, борошно, все добре збити і продовжуючи збивати, додати мед з содою.
Тісто вийде, як рідка сметана.
З цієї порції я п 1 корж у формі діаметром 26 см, коли корж готовий, розрізаю на 2 частини і змащую кремом. Коржі виходять дуже м'які.
Крем: збиваю вершки з цукром і ван. цукром, але головне не перебити вершки!
Я цей торт робила на 3 порції.
Прикраса торта (крем) можна подивитися в мене торт "Лакомка".
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 167 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|