Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти 4 яйця
1 склянка сметани (не рідкою) (можна домашньої)
1 склянка цукру
1,5 склянки борошна
1/2 чайної ложки соди погасити оцтом
ізюм, ванільний цукор
Спосіб приготування Яйця збити з цукром, додати сметану, соду, погашену оцтом. Все добре перемішати до однорідної маси. Потім додати борошно, ванільний цукор і родзинки, і знову ретельно перемішати. Далі потрібно підготувати форму для випікання кексу. Це можуть бути 10 -12 маленьких формочек або одна стандартна форма з отвором у середині.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
176
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
14.04.2010
|
Інгредієнти борошно пшеничне - 2 склянки
какао-порошок - 4 ст. ложки
масло вершкове - 200 гр.
цукор - 6 ст. ложок
молоко - 4 ст. ложки
Спосіб приготування Пропоную Вашій увазі дуже смачне печиво. Отже.
Масло, борошно і какао розтерти руками в крихту.
Додати цукор і молоко, замісити. Сначало може здатися що суміш дуже вже суха для замісу, але від теплоти рук масло тане і все добре замішується.
Обернути харчовою плівкою і відправити в холодильник на 30 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
184
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
14.04.2010
|
Інгредієнти Тісто:
3 скл. борошна
3 яйця
1 скл. цукор. пудри
3 ст. л. слив. масла
2 ст. л. меду
1 ч. л. гашеного соди
раст. масло
Крем:
600 г сметани
1,5 скл. цукру
Спосіб приготування Яйця збити з пудрою, додати масло і мед, поставити на водяну баню і нагріти, не доводячи до кипіння. Зняти з вогню. Всипати борошно, соду. Замісити тісто. Розділити його на 10-12 частин і випікати коржі при t-ре 180 градусів 10-15 хв, 1 корж потовкти у крихту.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
243
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
13.04.2010
|
Інгредієнти Тісто листкового-дрожевое (це завжди рятує).
Фарш грам 300-400.
Цибуля 2-3 шт.
Гриби шампіньени.
Яйце для глянцю.
Сливки (якщо є).
Соєвий соус (гуда без нього).
Спосіб приготування 1. Одну пластину тесту розгортає до дуже тонкого стану.
2. Жарім цибулю, фарш; добовлять вершки, перцю, соєвий соус, сіль, хмелі сунелі, і т. д.
3. Раскладиваем тісто, як на картинці, "стриг" тісто.
4. Викладиваем м'ясо, гриби (сирі), цибуля кільцями (сира), ще раз солім.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
165
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
12.04.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
1000-1200 гр. борошна;
100 гр. маргарину (вершковий для випічки);
100 гр. цукру;
1/3 ч. л. солі;
1 яйце
50 гр. живих дріжджів;
2-3 ст. л. Рослинного масла
Для начинки:
капуста;
2 яйця;
2-3 цибулини;
Сіль (за смаком).
Спосіб приготування Приготування тіста:
Дріжджі подрібнити, залити невеликою кількістю теплого молока, додати ст. ложку цукру і трохи солі, перемішати і залишити в теплому місці;
Підігріти молоко і змішати з піднятими дріжджами, додати в отриману суміш розтоплений маргарин, цукровий пісок, сіль, яйце і все ретельно переміщати;
Далі в отриману суміш поступово додавати просіяну через сито борошно і вимішувати тісто;
Муки може знадобитися трохи більше або трохи менше;
Вимісити тісто залишити в тепле місце для підйому приблизно на 1 годину;
Один раз опустити і після другого підняття тісто готове до випічки.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
215
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
11.03.2010
|
Інгредієнти дивіться рецепт: www. koolinar. ru/base/viewrecipe/21783
Спосіб приготування От вирішила спробувати спекти з цього тесту кекси.
Кекси вийшли дуже вкуснимі. Верхушкі кексів я полила, розведеної у воді цукровою пудрою.
Брала тісто на дві порції, вийшло рівно 30 кексів.
Приємного чаювання !:)
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
192
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
11.03.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
200гр. сиру
2-жовтка
1/2ч. л. соди +1 ст. л оцту
2ст. мукі
200гр. маргарину
Для крему:
2белка
1ст сах. пудри
Спосіб приготування Розітріть жовтки з цукром, додайте маргарин (розм'якшений) і сир, ще раз все розмішайте і додайте соду гасіння та борошно. (відкладіть, дайте відпочити)
Збийте білки з цукровою пудрою, можете додати трохи ягід, це пофарбувати крем і додасть додатковий смак.
З тіста ТБУЛБФБКФЕ дві пампушки прямокутної форми, смажте кремом і поверніть рулети.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
370
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.03.2010
|
Інгредієнти Яйце (білок) - 2 шт
Пудра сах . - 100гр
Мигдаль (розтертий)-130гр
Гіркий мигдаль (обов'язково)-4шт
Лім. цедра або ванільний цукор (за бажанням)
Сіль
Спосіб приготування Білки злегка підсолити і збити до крутий маси, потім додати сах. пудру, тертий мигдаль ванілін або цедру.
Масу коржами розкласти на лист, випікати 140-160 гр до золотистої корочкі. На деко краще підкласти папір посипану борошном.
Мигдаль можна замінити на інші горіхи, але гіркий мигдаль повинен бути обов'язково.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
219
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.03.2010
|
Інгредієнти Тісто: 250 гр. маргаріна; 0,5 палички дріжджів, 1 склянка молока, 1 літрова банка борошна,
Начинка: 2 великих лимона, 2 склянки цукру (300гр. )
Цукрова пудра
Спосіб приготування Розчинити дріжджі в теплому молоці, додати м'який маргарин і всипати борошно, перемішуючи до отримання однорідного тіста.
Розділити на 3 частини.
Лимони разом зі шкіркою, прибравши насіння, перемолоти в м'ясорубці і перемішати з сахаром. Форму змастити олією і розкласти в ній перший корж, формуючи бортікі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
212
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.03.2010
|
Інгредієнти 500 г батона
1 кубик Maggi "Яловичий бульйон на кісточці"
1/2 скл. раст. масла
Спосіб приготування Батон нарізати тонкою соломкою, викласти на деко, поставити в двуховку на 30 хв. на середній жар. Перемішувати, інакше верхній шар сухарів підгорить.
Кубик розвести в підігрітому маслі. Цю суміш вилити рівномірно на сухарики, ретельно перемішати і - в духовку ще на 10-20 хв.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
201
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.03.2010
| « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|