Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Апрель » 13 » ТОРТ = Рижик =
|
ІнгредієнтиТісто:
3 скл. борошна
3 яйця
1 скл. цукор. пудри
3 ст. л. слив. масла
2 ст. л. меду
1 ч. л. гашеного соди
раст. масло
Крем:
600 г сметани
1,5 скл. цукру
Спосіб приготуванняЯйця збити з пудрою, додати масло і мед, поставити на водяну баню і нагріти, не доводячи до кипіння. Зняти з вогню. Всипати борошно, соду. Замісити тісто. Розділити його на 10-12 частин і випікати коржі при t-ре 180 градусів 10-15 хв, 1 корж потовкти у крихту.
Приготувати крем. Сметану з'єднати з цукром і збити міксером до густої консистенції.
Коржі промазати кремом і з'єднати. Верх і боки торта обсипати крихтою.
Про рецептіВін настільки ніжний, м'який і не нудотний, що важко втриматися, щоб не з'їсти повністю. Тому можна не тільки пальчики облизати, але і "проковтнути їх". ОБОЖАЮ ЙОГО! Сподіваюся, вам він теж дуже понравітся. На вигляд нагадує МЛИНЦЕВИЙ пиріг.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 244 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|