PickPickPick Суббота, 12.07.2025, 16:37
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 13 » ТОРТ = Рижик =
20:39
ТОРТ = Рижик =

Інгредієнти

Тісто:
3 скл. борошна
3 яйця
1 скл. цукор. пудри
3 ст. л. слив. масла
2 ст. л. меду
1 ч. л. гашеного соди
раст. масло
Крем:
600 г сметани
1,5 скл. цукру

Спосіб приготування

Яйця збити з пудрою, додати масло і мед, поставити на водяну баню і нагріти, не доводячи до кипіння. Зняти з вогню. Всипати борошно, соду. Замісити тісто. Розділити його на 10-12 частин і випікати коржі при t-ре 180 градусів 10-15 хв, 1 корж потовкти у крихту.
Приготувати крем. Сметану з'єднати з цукром і збити міксером до густої консистенції.
Коржі промазати кремом і з'єднати. Верх і боки торта обсипати крихтою.

Про рецепті

Він настільки ніжний, м'який і не нудотний, що важко втриматися, щоб не з'їсти повністю. Тому можна не тільки пальчики облизати, але і "проковтнути їх". ОБОЖАЮ ЙОГО! Сподіваюся, вам він теж дуже понравітся. На вигляд нагадує МЛИНЦЕВИЙ пиріг.
Категория: Випічка | Просмотров: 244 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz