Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти Тісто:
3 скл. борошна, 2 яйця
1 скл. кефіру, 1 скл. цукру
2 ст. л. раст. масла, 1 ч. л. гашеного соди
Крем:
1 банка згущеного молока, 100 г арахісу, 200 г кураги
Прикраса:
1 пакет сухих вершків, 1 скл. молока
1 пакетик кокосової стружки, 100 г кураги
100 г арахісу, 50 г шоколаду
Спосіб приготування Збити міксером всі інгредієнти для тіста. Викласти в змащену маслом роз'ємну форму. Випікати в нагрітій духовці при t-ре 180 градусів близько 30 хв.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
173
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
26.04.2010
|
Інгредієнти 450г сиру
1,5-2 ст. Лож. цукру
1 яйце
ванільний цукор за смаком
2-3ст. лож. борошно (я змішую звичайну і кукурудзяну 1:2)
3ч. лож. журавлинного джему
велика жменю родзинок
борошно для посипання
Спосіб приготування Сир добре вимісити з яйцем, цукром, борошном і ваніллю. Розділити на дві частини. В одну додати ізюм і добре вимісити. Перекласти на посипану борошном дошку, скачати ковбаску і розділити на 6 частин. Частину, що залишилася також скачати на дошці в ковбаску і розділити на 6 частин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
176
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
22.04.2010
|
Інгредієнти На один корж: 0. 5 склянки сметани, 0,5 склянки цукру, 1 яйце, 3/4 склянки борошна, 1/4 чайної ложки соди, погашеної яблучним оцтом.
Добавки до КОРЖ: 1 шоколадка (100г) "Princas" (молочний шоколад з арахісом), жменя чорносливу без кісточок,3-4 чайні ложки какао і 1 чайна ложка меленої кави.
Крем: 1. 5 склянки сметани і цукор за смаком.
Спосіб приготування Цукор перемішати з яйцем, додати сметану і заважати до розчинення цукру, всипати борошно, покласти соду.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
192
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
19.04.2010
|
Інгредієнти Борошно-скільки візьме
Жовтки-5 шт. або 3 яйця
добра щіпка солі.
мед-400-500гр.
Горіхи волоські-1ст. (Очищених)
Рослинна олія для смаження.
В ідеалі баранячий жир, але, я його з дитинства не бачила і користуюся раст. маслом.
Велика миска і роз'ємна форма.
Спосіб приготування З жовтків, солі і борошна замісити круте тісто і дайте йому відпочити в прохолодному місці, накривши серветкою або плівкою.
Потім, з цього тесту наріжте локшину шириною 4-5мм.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
187
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
19.04.2010
|
Інгредієнти 450гр. мукі
1 пачка дріжджів
350мл. води мінеральної
350мл. молока
1 щіпка цукру
1чл. соди
2ст. л. лімонкі або сік 1 лимона.
олія соняшникова
Спосіб приготування У глибокій чашці змішати всі інгредієнти, крім лимонки і масла. Чашку накрити кришкою або харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 4 часа. Затем додати лимонку і ще на 10 хвилин поставіть. В сковороду наливати потроху масла і по одній ополоники тесту і пекти до золотистої скоринки і з іншого боку також
Про рецепті тісто має виглядати як кисле молоко
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
175
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
|
Інгредієнти яйця-9 шт.
цукор-3, 5 ст.
борошно-1 ст.
горіхи-1 ст.
крем:
масло-300гр.
згущене молоко-1б.
Спосіб приготування нам потрібно приготувати 3 коржа:
1) 3белка 1 ст. цукру-взбіть. добавіть 3 жовтки-збиваючи і 3 ст. л. мукі. муку перемішати ложкой. тесто вилити у форму (застелен. калькой і намазан. маслом).
2) 6желтков 1 ст. цукру + горіхи + 3ст. л. борошна-розтерти до білого і у форму.
3) 6белков + 1,5 ст. цукру-збити. безе випікати десь 2-2,5 ч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
194
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
|
Інгредієнти Борошно 180 гр.
Вівсяні пластівці 30 гр.
Розпушувач 1 ч. л.
Сіль 1/4 ч. л.
Кориця мелена 1/2 ч. л
Мускатний горіх, гвоздика, імбир мелені по 1/4 ч. л.
Волоські горіхи 60 гр.
Свіжа гарбуз 250 гр.
1 яйце і 1 жовток.
Коричневий цукор 150 гр.
Маргарин 60 гр.
Молоко 60 мл.
Спосіб приготування Гарбуз подрібнити в пюре. Я її спочатку натерла, злегка віджати, а потім прокрутила у блендері.
Горіхи злегка підсмажити на сухій сковорідці або в духовці до появи приємного запаху, порубати.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
204
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
|
Інгредієнти 200г листкового тіста бездріжджового
сулугуні
копчений ковбасний сир
молоко
Спосіб приготування Душа запросила який-небудь смакоти з сиром, вирішила поекспериментувати.
Тісто розкачати в прямокутник. Сири натираємо на тертці. На 1/3 шару викладаємо сир і скочується в рулет. Край змащуємо молоком і закріплюємо. Скачують у "равлика", вкладаємо в змащену форму. Зверху змащуємо молоком і запікаємо в розігрітій духовці до готовності.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
172
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
|
Інгредієнти Сир + сметана + цукор = Всі в рівних кол-вах
Яйце
Ванілін
Нові вишні або варення
Листкове тісто 500гр
Мак
Спосіб приготування Розкачати тісто товщиною в 1 см, начинити приготованим кремом (творог + сметана + цукор + ваніль + яйце) Розкласти порізані на половинки вішенкі. Скатать в рулетікі. Края можна заліпити, щоб сік залишився внутрі. Випекать 15 мін. прі Т 220С в духовке. Можно в мікроволновке. Винімаем, режим шматочками, крем з вишневим соком пропити шари тонкого хрумтящего теста.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
169
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
15.04.2010
|
Інгредієнти Сир - 0,5 кг
Борошно - до необхідної густоти
Яйця - 2 шт.
Ванілін
Цукор - за смаком
Вишня б/к - 1 ст.
Спосіб приготування З сиру, яєць, цукру і муки замісити досить густе тісто, додати ванілін. Сформувати невеликі коржі. На кожну покласти начинку і щільно закріпити краю. Смажити в розпеченому раст. олії до рум'яна скоринки. Посипати цукровою пудрою з корицею.
Про рецепті Варіантів для начинок маса, кому що до душі
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
184
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
14.04.2010
| « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|