PickPickPick Вторник, 15.07.2025, 13:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 17
Спосіб приготування сирні пончики. для тіста: 1,5 склянки борошна, 400гр сиру, 4 яйця, 2ст. л. сахара, 0,5 ч. л. соди, сіль. для фритюру: топлене масло сир розтерти з яйцями і цукром, додати трохи солі, соду, перемешать. муку просіяти і підсипаючи її по немногу до сирної суміші, замісити тісто. топлене масло довести до кіпенія. рукі змастити олією і сформувати з тіста невеликі кульки. обсмажувати їх у киплячому маслі, поки пончики не набудуть золотістиий оттенок.
Категория: Випічка | Просмотров: 273 | Добавил: attlon | Дата: 17.02.2010

Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz