Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 19
Інгредієнти 5 білків
6 жовтків
0,5 склянки цукру
5 ст. л. борошна
2 ст. л. крохмалю
2 ст. л. какао
2-3 ст. л. гарячої води
1 ч. л. разрилітеля
для крему
вершки для збивання 200 гр
шоколад гіркий 100 гр
для прикраси
вершки для збивання 100 гр
шоколад білий 50 гр
для просочення
100 гр цукру
150 гр води
трохи лимонного соку або лимонна кислота на кінчику ч. л.
Спосіб приготування Відокремити білки від жовтків
Білки збити в міцну піну поступово підсипаючи половину цукру
Жовтки збити з другою половиною цукру до білого
Какао розчинити у воді, додати поступово до жовтків не перестаючи збивати
Борошно змішати з крохмалем і розпушувача, додати до жовтків
Вимісити тісто
Обережно, в декілька прийомів, додати білки
На папері для випічки намалювати кола 20 см
Викладати на круг по 3-4 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
270
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
19.02.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|