PickPickPick Пятница, 20.06.2025, 07:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 19
Інгредієнти 5 білків 6 жовтків 0,5 склянки цукру 5 ст. л. борошна 2 ст. л. крохмалю 2 ст. л. какао 2-3 ст. л. гарячої води 1 ч. л. разрилітеля для крему вершки для збивання 200 гр шоколад гіркий 100 гр для прикраси вершки для збивання 100 гр шоколад білий 50 гр для просочення 100 гр цукру 150 гр води трохи лимонного соку або лимонна кислота на кінчику ч. л. Спосіб приготування Відокремити білки від жовтків Білки збити в міцну піну поступово підсипаючи половину цукру Жовтки збити з другою половиною цукру до білого Какао розчинити у воді, додати поступово до жовтків не перестаючи збивати Борошно змішати з крохмалем і розпушувача, додати до жовтків Вимісити тісто Обережно, в декілька прийомів, додати білки На папері для випічки намалювати кола 20 см Викладати на круг по 3-4 ст.
Категория: Випічка | Просмотров: 270 | Добавил: attlon | Дата: 19.02.2010

Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz