Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 10
Інгредієнти 250 гр маргарину
125 гр білого сиру
125 гр жовтого сиру
1 пучок кропу
2 ст/л оцту
1 білок
2 ст/л йогурту
1/4 ст рослинного масла
1 п розпушувача
1 ч/л солі
Борошно скільки піде
На змащення один жовток і мак
Спосіб приготування Борошно з маслом і розпушувачем гарненько розім'яти до однорідної масси. Затем до них додати протерті на тертці сири, і всі маси гарненько збити за допомогою міксера, позика, що залишилася, додаємо муку і дрібно нарізаний кріп, і тісто гарненько месім.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
190
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.02.2010
|
Способ приготовления Отварить капусту, промыть, затем обжарить на растительном масле- мясо + морковь + лук (все порезаное тонкими длинными пластиками)+ чеснок +соевый соус
Растительное масло лучше брать нерафинированое.
Категория:
Салаты
|
Просмотров:
158
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.02.2010
|
Інгредієнти Тісто:
Борошно - 200 г
Мелені сухарі (домашні) - 150 г
Маргарин - 100 г
Цукрова пудра - 1 ч. л.
Сіль - 1 ч. л.
Молоко - 50 г
Тмин - 0,5 ч. л. (потовкти у ступці)
Часник сухий мелений - 0,5 ч. л
Начинка:
Консервована сардина з ароматом копченості - 1 шт.
Копчений ковбасний сир - 200г.
Зелень (петрушка, кріп зелений) - 100 - 150 р.
Сметана - 200 г
Яйця - 3 шт.
Орегано сухе - 1 ч. л.
Спосіб приготування Натираємо маргарин на крупній тертці, додаємо кмин, цукрову пудру, сіль, часник і сухарі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
168
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.02.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|