Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 24
Інгредієнти ДЛЯ ТЕСТУ:
1100 - 1200 борошна вищого сорту (краще Макфа, вона дає ніжне тонке і еластичне тісто)
1 літр рідини (для ніжності я роблю воду навпіл з молоком)
2 пакетика сухих дріжджів (або 50-70 г пачкова)
4 столові ложки цукру
2 чайні ложки солі
4 столові ложки рослинної олії
ДЛЯ ПИРОГОВ:
500 г яблучного густого варення, повидла і т. д. Я свого варення додаю кориці - дух у пирогів відмінний!
1 жовток, сболтанний з водою
Спосіб приготування Просто безопарний Дріжджове тісто:
Підігріваємо молоко з водою в каструлі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
221
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
24.02.2010
|
Ингридиенты Куриная грудка 1/2шт
Яйца 4шт
Сельдерей 3стебля
Лук-репка 1шт
Майонез 75гр
Способ приготовления 1.Отварить куриную грудку
2.Отварить яйца
3.Яйца, курицу,лук и сельдерей порезать кубиками
4.Заправить майонезом, перемешать
Категория:
Салаты
|
Просмотров:
165
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
24.02.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|