Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 04
Інгредієнти На один корж: 1ст цукру, 1ст борошна, 3 яйця
Для крему: 200 г вершкового масла, 400 гр журавлини протертою з цукром, 1 лимон
кокосова стружка для прикраси
Спосіб приготування Випікаємо два коржі
Для крему змішуємо 200гр розм'якшене масла, журавлину і пропущений через м'ясорубку один лімон. Поставіть в холодильник.
Промазуємо коржі кремом і посипаємо кокосової стружкою
Дати торту просочитися.
СМАЧНОГО !!!!
Про рецепті Рецепт приготування коржів я взяла зі своїх рецептів і додала незвичайний крем (я з таким кремом ніколи не пробывала торт).
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
193
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
04.06.2010
|
Інгредієнти 3 скл. просіяної пшеничного борошна
1 ч. л. соди
1 ст. л. солі
1 ст. л. цукрового піску
0,5 л кефіру не надто високої жирності
2 яйця
200 г вареної ковбаси
1 солодкий болгарський перець, краще червоного кольору
петрушка, кріп
2 ст. л. слив. масла для смаження
Спосіб приготування В борошно всипати соду, сіль, цукор, все ретельно перемішати до повного розчинення цукру.
Окремо збити яйця, влити кефір, додати дрібно нарізані ковбасу, болгарський перець та зелень.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
200
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
04.06.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|