PickPickPick Пятница, 20.06.2025, 02:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июнь » 04
Інгредієнти На один корж: 1ст цукру, 1ст борошна, 3 яйця Для крему: 200 г вершкового масла, 400 гр журавлини протертою з цукром, 1 лимон кокосова стружка для прикраси Спосіб приготування Випікаємо два коржі Для крему змішуємо 200гр розм'якшене масла, журавлину і пропущений через м'ясорубку один лімон. Поставіть в холодильник. Промазуємо коржі кремом і посипаємо кокосової стружкою Дати торту просочитися. СМАЧНОГО !!!! Про рецепті Рецепт приготування коржів я взяла зі своїх рецептів і додала незвичайний крем (я з таким кремом ніколи не пробывала торт).
Категория: Випічка | Просмотров: 193 | Добавил: attlon | Дата: 04.06.2010

Інгредієнти 3 скл. просіяної пшеничного борошна 1 ч. л. соди 1 ст. л. солі 1 ст. л. цукрового піску 0,5 л кефіру не надто високої жирності 2 яйця 200 г вареної ковбаси 1 солодкий болгарський перець, краще червоного кольору петрушка, кріп 2 ст. л. слив. масла для смаження Спосіб приготування В борошно всипати соду, сіль, цукор, все ретельно перемішати до повного розчинення цукру. Окремо збити яйця, влити кефір, додати дрібно нарізані ковбасу, болгарський перець та зелень.
Категория: Випічка | Просмотров: 200 | Добавил: attlon | Дата: 04.06.2010

Поиск

Календарь
«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz