Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 21
Інгредієнти 0,5 склянки розтопленого маргарину
2 склянки теплого молока (але не гарячого)
4 яйця-маленькі, якщо яйця великі-3 шт. хватіт
40 г. сирих дріжджів
1 щеп. цукру
3,5 ч. л. солі
Борошно просіяну
Спосіб приготування Тесту виходить багато-на замітку!
Дріжджі розкришити, залити їх теплим молоком (прім. 50 мл) і додати цукор. Дати постояти прим. 5 хвилин
У цей час соеденіть що залишився, молоко, маргарин, яйце і сіль, все добре перемішати віночком,
Дріжджі хрошо перемішати і влити в суміш, перемішати, поступово всипати борошно, замісити тісто
Муки додавати стільки, щоб тісто не прилипало до рук
Тісто накриємо товстим рушником і поставимо в тепле місце, я ставлю в духовку (50 грд.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
353
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
21.06.2010
|
Інгредієнти 3 ст. л. меду, 3 ст. л. вершкового масла, 1 чайна ложка соди, 3 яйця, 1 склянка цукру (склянка на 250 мл), 3 склянки борошна.
Для крему:
(1 варіант) 3 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка молока, 300 гр. вершкового масла.
(2 варіант) 400 гр сметани збити з 1 склянкою цукру.
Спосіб приготування Вершкове масло розтопити і додати до нього мед і цукор, усе перемішати і вбити по одному яйця. Додати соду, борошно і замісити тісто. Тісто розділити на 7 рівних частин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
306
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
21.06.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|