PickPickPick Четверг, 19.06.2025, 04:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июнь » 21
Інгредієнти 0,5 склянки розтопленого маргарину 2 склянки теплого молока (але не гарячого) 4 яйця-маленькі, якщо яйця великі-3 шт. хватіт 40 г. сирих дріжджів 1 щеп. цукру 3,5 ч. л. солі Борошно просіяну Спосіб приготування Тесту виходить багато-на замітку! Дріжджі розкришити, залити їх теплим молоком (прім. 50 мл) і додати цукор. Дати постояти прим. 5 хвилин У цей час соеденіть що залишився, молоко, маргарин, яйце і сіль, все добре перемішати віночком, Дріжджі хрошо перемішати і влити в суміш, перемішати, поступово всипати борошно, замісити тісто Муки додавати стільки, щоб тісто не прилипало до рук Тісто накриємо товстим рушником і поставимо в тепле місце, я ставлю в духовку (50 грд.
Категория: Випічка | Просмотров: 353 | Добавил: attlon | Дата: 21.06.2010

Інгредієнти 3 ст. л. меду, 3 ст. л. вершкового масла, 1 чайна ложка соди, 3 яйця, 1 склянка цукру (склянка на 250 мл), 3 склянки борошна. Для крему: (1 варіант) 3 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка молока, 300 гр. вершкового масла. (2 варіант) 400 гр сметани збити з 1 склянкою цукру. Спосіб приготування Вершкове масло розтопити і додати до нього мед і цукор, усе перемішати і вбити по одному яйця. Додати соду, борошно і замісити тісто. Тісто розділити на 7 рівних частин.
Категория: Випічка | Просмотров: 306 | Добавил: attlon | Дата: 21.06.2010

Поиск

Календарь
«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz