Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 06
Інгредієнти 2 склянки борошна
1 ст. л. уксуса
1 ст. л. слівочного масла
1 стакан води
1 пачка маргарину
Спосіб приготування З усіх продуктів, крім маргарину, замісити тісто середньої м'якості.
Пачку маргарину розділити на 3 частини.
Тісто розкачати, розподілити м'який маргарин по поверхні, скласти вдвічі.
Останній пункт повторити ще два рази.
Про рецепті Я завжди уникаю трудомістких рецептов. Счітаю кухню невідповідним місцем для подвігов.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
201
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти корж-100 г темного шоколаду
100 г маргарину
1 склянки саxарной пудри
1 склянка борошна
1 пакетик розпушувача
6 яєць
2 ст ложки коньяку
безе-3 білка
1/2 склянки саxара
1 стакан кешью
крем-3 жовтки
1/2 склянки саxара
125 мл вершків
200 г масла
50г гіркого шоколаду
2 ст. ложки коньяку
ганаш-200 мл жирних вершків (від 33%)
150г гіркого шоколаду
2 ст ложки коньяку
абрикосовий джем
Спосіб приготування Спочатку зробимо покриття-ганаш: вершки доводимо до кипіння, розчиняємо в ніx шоколадку, додаємо коньяк, Остуджуємо кілька годин в холодильнику, збиваємо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
348
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.06.2010
|
Ингридиенты кальмары (отварные или консервированные) - 200-300 г,
куриное мясо (отварное) - 200-300 г,
сырые яблоки или маринованные огурцы - 300-400 г,
майонез 200 г,
для украшения: - вареное яйцо,
помидор или консервированный красный перец,
лимон.
Способ приготовления Все перечисленные в рецепте продукты нарезать очень мелкими кубиками и смешать с майонезом. Кстати, для приготовления салатов целесообразно пользоваться консервированным кальмаром.
Категория:
Салаты
|
Просмотров:
188
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.06.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|