Інгредієнти 250г-маргарину або масло,
0,5 стак. -цукру,
3-жовтка,
2ст. л. -сметани,
1,5 стак. -борошна,
1ст. л. -крохмалю,
15г-розпушувач тіста.
Спосіб приготування Всі делаетса дуже просто: соеденяем жовтки, цукор, сметану збиваємо додаємо маргарин, збиваємо все вручну віночком, потім борошно, крохмаль і розпушувач вимішуємо рукой. Вот і все. А це тісто беру за основу для пирога, а іноді й торта. Начінка сдесь йде будь-яка: можна лимон в блендоре подрібнити, додати цукру от і начинка готова; можна влітку свіжі ягоди; взимку заморожені ягоди, будь-які фрукти, а зверху засипаємо крошкой.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
328
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
25.06.2010
|