Інгредієнти Борошно-3 склянки, яйця-9 шт, 18 ст. ложок цукру або цукрової пудри, 300 г масла вершкового, 5 г ванільного цукру, фрукти свіжі або заморожені - варіанти:
1. Лісові ягоди - ожина, чорниця, вишня і пр. і пр.
2. Екзотика - ківі, персики, нектарини, апельсини, ананаси і пр. і пр.
3. Літо - яблука, груші, абрикоси, черешня і пр. і пр.
Желе для випічки готове в пакетиках.
Спосіб приготування Покласти в каструлю цукрову пудру, ванільний цукор, масло, перемішати і збивати дерев'яною лопаткою 5-8 хв.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
212
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
03.06.2010
|