PickPickPick Вторник, 29.07.2025, 16:42
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июнь » 03
Інгредієнти тісто 6яіц 180гр. сахара 150 гр. мукі 1пакетік ванільного пудингу 1 ч. л. розпушувача крем 500гр. слівок 1пакетік gtter speise смаку тархуну 5 листочків желатину 75гр. сахара оформлення мастика Спосіб приготування жовток відокремити від білка, білки збити, додати цукор, жовтки, борошно, пудинг і розпушувач змазати форму, 180град. 25 хв. крем gtter speise висипати в чашку, закип'ятити воду і ввести в gtter speise помішуючи.
Категория: Випічка | Просмотров: 226 | Добавил: attlon | Дата: 03.06.2010

Інгредієнти Борошно-3 склянки, яйця-9 шт, 18 ст. ложок цукру або цукрової пудри, 300 г масла вершкового, 5 г ванільного цукру, фрукти свіжі або заморожені - варіанти: 1. Лісові ягоди - ожина, чорниця, вишня і пр. і пр. 2. Екзотика - ківі, персики, нектарини, апельсини, ананаси і пр. і пр. 3. Літо - яблука, груші, абрикоси, черешня і пр. і пр. Желе для випічки готове в пакетиках. Спосіб приготування Покласти в каструлю цукрову пудру, ванільний цукор, масло, перемішати і збивати дерев'яною лопаткою 5-8 хв.
Категория: Випічка | Просмотров: 212 | Добавил: attlon | Дата: 03.06.2010

Поиск

Календарь
«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz