Інгредієнти Куряче філе - 0,5 кг
Цибулю, моркву - по 2 шт.
Листкове дріжджове тісто - 0,5 кг
Винний оцет
Каррі
Спеції
Спосіб приготування Куряче феле нарізати маленькими шматочками, моркву натерти, цибулю дрібно нашаткувати. Обсмажити цибулю, моркву, філе на раст. маслі. Додати туди каррі, улюблені спеції, ложку винного оцту. Нарізати тісто на прямокутники, викласти начинку, добре скріпити краю. Випікати 15-20 хвилин, наглядаючи.
Про рецепті Винний оцет додає начинку аромат шашлички.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
229
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.07.2010
|