Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июль » 24
Інгредієнти 50-70 гр. сл. масла
5 зелених яблук або абрикоси (кол-во-на-віч)
0,5 ст. цукру.
Тісто:
1 банка згущеного молока
2 яйця
1 пакетик (10 гр. ) Розпушувача або порошку для випічки
ванільний цукор
7 ст. ложок борошна з гіркою
Спосіб приготування У сковороді розтопити масло, дрібно нарізати яблука/абрикоси і додати разом з цукром до маслу. Гасити до напівм'яке.
Всі інгредієнти тесту з'єднати і добре вимішати.
У форму перекласти яблука/абрикоси (рідина залишити в сковорідці) і рівномірно розподілити їх по дну.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
249
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
24.07.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|