Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июль » 22
Інгредієнти 10 білків, 1 склянка цукру, 100 гр. смажених товчених горіхів, 40 гр. борошна
Крем: 200 гр. вершкового масла, 1 банка згущеного молока
2 ст. л. свеkольного соkа
Спосіб приготування Сильно охолоджені білки збивати зі склянкою цукру до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 4,5 рази, додати смажених товчених горіхів (будь-яких, але мені більше подобається фундук), борошна. Обережно розмішати, потім викласти на 2 круглих пергаментних листа і сушити в духовці 4 - 5 годин при температурі 100 ° С.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
182
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
22.07.2010
|
Інгредієнти Тісто: 500 гр борошна.
1 ст. л. цукру.
50 гр. сл. масла.
20 гр дріжджів.
250 гр іолока.
сіль.
. . . . . . . . . . . . . . . . .
Фарш: 300 г вареного м'яса
1 цибулина
1 сире яйце
сольі мелений перець за смаком
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
посипання: 50 гр тертого сиру
Спосіб приготування Замісити іесто, сформіроватьватрушкі, наповнити фаршем. Для фаршу обсмажити дрібно нарізану цибулину в 2 ст. л. раст. олії, додати перекручене на м'ясорубці м'ясо, сире яйце, посолити і поперчити, все перемішати.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
285
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
22.07.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|