Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июль » 17
Інгредієнти 200г-сметани,
0,5 пачки-маргарину (розтопити)
0,5 ч. л. -солі,
0,5 ч. л. -соди,
3стак. -борошна.
Спосіб приготування Сметану змішати з розтопленим охложденним маргарином, додати сіль, соду і муку. Замесіть тісто.
НАЧИНКА: Нарізати тонко тонкочіщенную картоплю, я м'ясо Беро з прослоечкой і його теж режим тонко тонко (можна замести м'яса взяти фарш, але мені з фаршем невподобаний, можна брати куряче м'ясо, "курник" адже), а також цибулю.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
189
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
17.07.2010
|
Ингридиенты банка красной икры,2 яйца сваренных вкрутую, пучок зелени- лук,укроп,петрушка, в нарезанном состоянии занимает объемчайной чашки, майонез 3 столовые ложки
Способ приготовления Сваренные яйца порубить(на яцерезке).добавить икру из банки, зелень и майонез. Все смешать
О рецепте Можно добавить красгый острый перец
Категория:
Салаты
|
Просмотров:
164
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
17.07.2010
|
Інгредієнти 1. 500гр листкового тіста
2. ізюм 200гр
3. Грецкіе горіхи 200гр
4. 4 яблука
5. сахар
6. коньяк
7. коріца
8. слівочное масло 50 гр
Спосіб приготування Начинка:
Яблука відчистити від шкірки і натерти на крупній тертці і скропити лимоном.
Ізюм замочити в коньяку.
Волоські горіхи подрібнити.
Тісто:
Розморозили тісто і тонко розкотили, потім посипали цукром, корицею, (по всьому тесту) поклали яблуко, ізюм і висипали волоські горіхи.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
189
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
17.07.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|