Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 5 » Бельгійський сирний бісквіт
20:51 Бельгійський сирний бісквіт |
ІнгредієнтиСир знежирений 600 гр.
Сметана 350 гр.
Ізюм 200 гр.
Цукор 120 гр.
5 яєць
Борошно 70 гр.
Щіпка солі
Ванільний цукор 5 гр.
Спосіб приготуванняСир перетворюємо в блендері чи комбайні в однорідну масу.
Змішуємо його з борошном і сметаною.
Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром в щільну густу масу (якщо час дозволяє, то білки і жовтки можна збити окремо, буде ще більш ніжний смак), в кінці збивання додати дрібку солі.
Всі змішуємо разом.
Добаляем ізюм (вимочений в окропі).
Тісто рідке, виливаємо в форму.
Випікати при 180 гр. 45 хвилин до золотистого кольору.
Перевірити готовність паличкою.
Ізюм опуститься на дно і утворює основу бісквіта, це нормально.
Про рецептіМожна до сиру додати цедру 1 лимона і 1 столові ложки лимонного сока. Нічего більш ніжного і повітряного я не їла. Приємного чаювання!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 367 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|