PickPickPick Воскресенье, 22.06.2025, 05:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июнь » 5 » Бельгійський сирний бісквіт
20:51
Бельгійський сирний бісквіт

Інгредієнти

Сир знежирений 600 гр.
Сметана 350 гр.
Ізюм 200 гр.
Цукор 120 гр.
5 яєць
Борошно 70 гр.
Щіпка солі
Ванільний цукор 5 гр.

Спосіб приготування

Сир перетворюємо в блендері чи комбайні в однорідну масу.
Змішуємо його з борошном і сметаною.
Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром в щільну густу масу (якщо час дозволяє, то білки і жовтки можна збити окремо, буде ще більш ніжний смак), в кінці збивання додати дрібку солі.
Всі змішуємо разом.
Добаляем ізюм (вимочений в окропі).
Тісто рідке, виливаємо в форму.
Випікати при 180 гр. 45 хвилин до золотистого кольору.
Перевірити готовність паличкою.
Ізюм опуститься на дно і утворює основу бісквіта, це нормально.

Про рецепті

Можна до сиру додати цедру 1 лимона і 1 столові ложки лимонного сока. Нічего більш ніжного і повітряного я не їла. Приємного чаювання!
Категория: Випічка | Просмотров: 367 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz