Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Апрель » 27 » Грушова пиріг
|
Інгредієнти200 гр. мукі
200 гр. слів. масла
70 гр. сах. пудри
3 яйця
3 груші
200 гр. сахара
140 гр. міндаля перемолотого в борошно
ванілін, цедра 1 лимона
абрикосове повидло
форма діаметром 28 см.
Спосіб приготуваннядля коржа . . .
75 гр. масла порізати шматочками і з'єднати з 175 гр. борошна і цукровою пудрою
перемолоти це все, вийде суміш дуже розсипчаста . .
лобавіть в неї 1 яйце і вимісити тісто, залишити в холодильнику на 0,5 години
груші почистити і розрізати пожер
залити водою і дабавіть 50 гр. цукру і дрібку ваніліну
коли закипить збавити вогонь і проварити 20-25 хв.
вийняти і остудити . .
тісто розкачати толщеной 3-4 мл.
форму змастити олією і покрити коржем, прибрати зайве по краях
накрити папером для випічки і засипати сухою квасолею
пекти в розігрітій духовці на 190 град. 10 хв. , Потім забрати квасолю й папір і випікати ще 5 хв.
форму витінуть з духовки, а теммпературу зменшити до 180 град.
змішати мигдаль з рештою м'яким маслом, борошном і цукром
окремо збити 2 яйця і все з'єднати, додати цедру лимона
в форму викласть 2/3 маси і викласти зверху груші, рештою маси заповнити проміжки
запікати 35-40 хв.
остиглий пиріг змастити повидлом
Про рецептівийшов дуже ароматний і ніжний пиріг . . . раджу використовувати разьемную форму тому тісто дуже ламке, але цього діаметру . . . у мене була трохи більше/діаметром/і пиріг вийшов тонше . . . показую фото з журналу, то що мало вийде . . . квасоля насипають що-б тісто не роздулося, тут дуже часто використовують таку техніку, а з квасолею нічого не станеться потім її можна використовувати як завжди . . . . фото 3 і 8 з журналу . . . чим більше груш - тим соковитіше і смачніше, у мене було тільки 2 і я трохи пошкодувала про це. . .
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 207 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|