Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Апрель » 27
Інгредієнти Інгредієнти:
на 2 булки, мені здалося багато, і розділила, взяла тільки 1/3 частини, в дужках, скільки для себе брала
1. 7 кг картоплі (разварістой) (для себе 560 г)
сіль
1/8 л молока (50 мл)
1 кубик (42г) свіжих дріжджів (14 г)
1 ч. л. сахара (щіпка), 500 г борошна (200 г)
Спосіб приготування Картоплю почистити, половину відварити в підсоленій воді (20 хвилин). Воду злити, і потовкти, як толченку робите, остудити.
Залишки сирої картоплі натерти на дрібній тертці.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
195
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
27.04.2010
|
Інгредієнти 200 гр. мукі
200 гр. слів. масла
70 гр. сах. пудри
3 яйця
3 груші
200 гр. сахара
140 гр. міндаля перемолотого в борошно
ванілін, цедра 1 лимона
абрикосове повидло
форма діаметром 28 см.
Спосіб приготування для коржа . . .
75 гр. масла порізати шматочками і з'єднати з 175 гр. борошна і цукровою пудрою
перемолоти це все, вийде суміш дуже розсипчаста . .
лобавіть в неї 1 яйце і вимісити тісто, залишити в холодильнику на 0,5 години
груші почистити і розрізати пожер
залити водою і дабавіть 50 гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
206
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
27.04.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|