PickPickPick Воскресенье, 06.07.2025, 18:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 27
Інгредієнти Інгредієнти: на 2 булки, мені здалося багато, і розділила, взяла тільки 1/3 частини, в дужках, скільки для себе брала 1. 7 кг картоплі (разварістой) (для себе 560 г) сіль 1/8 л молока (50 мл) 1 кубик (42г) свіжих дріжджів (14 г) 1 ч. л. сахара (щіпка), 500 г борошна (200 г) Спосіб приготування Картоплю почистити, половину відварити в підсоленій воді (20 хвилин). Воду злити, і потовкти, як толченку робите, остудити. Залишки сирої картоплі натерти на дрібній тертці.
Категория: Випічка | Просмотров: 195 | Добавил: attlon | Дата: 27.04.2010

Інгредієнти 200 гр. мукі 200 гр. слів. масла 70 гр. сах. пудри 3 яйця 3 груші 200 гр. сахара 140 гр. міндаля перемолотого в борошно ванілін, цедра 1 лимона абрикосове повидло форма діаметром 28 см. Спосіб приготування для коржа . . . 75 гр. масла порізати шматочками і з'єднати з 175 гр. борошна і цукровою пудрою перемолоти це все, вийде суміш дуже розсипчаста . . лобавіть в неї 1 яйце і вимісити тісто, залишити в холодильнику на 0,5 години груші почистити і розрізати пожер залити водою і дабавіть 50 гр.
Категория: Випічка | Просмотров: 206 | Добавил: attlon | Дата: 27.04.2010

Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz