Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Апрель » 18
Інгредієнти 450гр. мукі
1 пачка дріжджів
350мл. води мінеральної
350мл. молока
1 щіпка цукру
1чл. соди
2ст. л. лімонкі або сік 1 лимона.
олія соняшникова
Спосіб приготування У глибокій чашці змішати всі інгредієнти, крім лимонки і масла. Чашку накрити кришкою або харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 4 часа. Затем додати лимонку і ще на 10 хвилин поставіть. В сковороду наливати потроху масла і по одній ополоники тесту і пекти до золотистої скоринки і з іншого боку також
Про рецепті тісто має виглядати як кисле молоко
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
174
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
|
Інгредієнти яйця-9 шт.
цукор-3, 5 ст.
борошно-1 ст.
горіхи-1 ст.
крем:
масло-300гр.
згущене молоко-1б.
Спосіб приготування нам потрібно приготувати 3 коржа:
1) 3белка 1 ст. цукру-взбіть. добавіть 3 жовтки-збиваючи і 3 ст. л. мукі. муку перемішати ложкой. тесто вилити у форму (застелен. калькой і намазан. маслом).
2) 6желтков 1 ст. цукру + горіхи + 3ст. л. борошна-розтерти до білого і у форму.
3) 6белков + 1,5 ст. цукру-збити. безе випікати десь 2-2,5 ч.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
193
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
|
Інгредієнти Борошно 180 гр.
Вівсяні пластівці 30 гр.
Розпушувач 1 ч. л.
Сіль 1/4 ч. л.
Кориця мелена 1/2 ч. л
Мускатний горіх, гвоздика, імбир мелені по 1/4 ч. л.
Волоські горіхи 60 гр.
Свіжа гарбуз 250 гр.
1 яйце і 1 жовток.
Коричневий цукор 150 гр.
Маргарин 60 гр.
Молоко 60 мл.
Спосіб приготування Гарбуз подрібнити в пюре. Я її спочатку натерла, злегка віджати, а потім прокрутила у блендері.
Горіхи злегка підсмажити на сухій сковорідці або в духовці до появи приємного запаху, порубати.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
202
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
|
Інгредієнти 200г листкового тіста бездріжджового
сулугуні
копчений ковбасний сир
молоко
Спосіб приготування Душа запросила який-небудь смакоти з сиром, вирішила поекспериментувати.
Тісто розкачати в прямокутник. Сири натираємо на тертці. На 1/3 шару викладаємо сир і скочується в рулет. Край змащуємо молоком і закріплюємо. Скачують у "равлика", вкладаємо в змащену форму. Зверху змащуємо молоком і запікаємо в розігрітій духовці до готовності.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
171
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
|
Ингридиенты морковка+яблоко+майонез
Способ приготовления морковь и яблоки натереть тоненькой соломкой и заправить майонезом
Категория:
Салаты
|
Просмотров:
173
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
|
Говорящая ручка "Знаток" - эффективное средство обучения для детей и взрослых! Говорящая ручка "Знаток", цвет: розовый Знаток
Новинки в апреле, Настольные игры, Учимся читать и писать, Учимся считать, Обучающие конструкторы и плакаты, Изучение языков, Арифметика и счёт
Говорящая ручка "Знаток" - эффективное средство обучения для детей и взрослых!
Категория:
Новости
|
Просмотров:
148
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.04.2010
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|