Інгредієнти1 яйце і один білок, жовток відкладаємо, 0,5 пачки маргарину, розтопленого, 0,5 склянки піску, пів чайної ложки соди погашеної в оцті, 1,5 ст склянки борошна. Заливка:
До жовтка додаємо півпачки (100) гр сметани, 5 ст. ложок піску, 1 ч. ложка борошна, ванілін. Все ретельно перемішати. Заліт пиріг, розрівняти і в духовку. Час приготування 20-30 хвилин.
Спосіб приготуванняЗамісити тісто, воно має трохи прилипати до пальців, нічого страшного.
Пиріг невеликий, тому й формочку беремо невелику, мажемо маслом, обсипаємо сухарями, викладаємо тісто, розрівнюємо, на тісто викладаємо лусочкою яблука, очищені від шкірки, за Ліван заливкою.
|