Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Апрель » 27 » Kartoffelbrot-картопляний хліб
20:57 Kartoffelbrot-картопляний хліб |
ІнгредієнтиІнгредієнти:
на 2 булки, мені здалося багато, і розділила, взяла тільки 1/3 частини, в дужках, скільки для себе брала
1. 7 кг картоплі (разварістой) (для себе 560 г)
сіль
1/8 л молока (50 мл)
1 кубик (42г) свіжих дріжджів (14 г)
1 ч. л. сахара (щіпка), 500 г борошна (200 г)
Спосіб приготуванняКартоплю почистити, половину відварити в підсоленій воді (20 хвилин). Воду злити, і потовкти, як толченку робите, остудити.
Залишки сирої картоплі натерти на дрібній тертці.
Молоко підігріти трохи, розвести дріжджі, додати цукор.
Борошно, молоко з дріжджами, 3 чайні ложки (для себе одну), зварену картоплю і сиру, всі разом замісити, водичку, яка відокремилася від сирої картоплі, теж додати в тісто. Добре вимішати, якщо потрібно борошна підсипати. Накрити тісто, і поставити в тепле місце на 40 хвилин.
Коли підніметься, обробити на дві булки, викласти у форму з пергаментом, дати ще піднятися тесту, хвилин 15.
Духовку розігріти, пекти 45 хвилин, при темп. 180 Град. (Наприкінці накривала хліб фольгою).
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 196 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|