PickPickPick Пятница, 11.07.2025, 10:24
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 27 » Kartoffelbrot-картопляний хліб
20:57
Kartoffelbrot-картопляний хліб

Інгредієнти

Інгредієнти:
на 2 булки, мені здалося багато, і розділила, взяла тільки 1/3 частини, в дужках, скільки для себе брала
1. 7 кг картоплі (разварістой) (для себе 560 г)
сіль
1/8 л молока (50 мл)
1 кубик (42г) свіжих дріжджів (14 г)
1 ч. л. сахара (щіпка), 500 г борошна (200 г)

Спосіб приготування

Картоплю почистити, половину відварити в підсоленій воді (20 хвилин). Воду злити, і потовкти, як толченку робите, остудити.
Залишки сирої картоплі натерти на дрібній тертці.
Молоко підігріти трохи, розвести дріжджі, додати цукор.
Борошно, молоко з дріжджами, 3 чайні ложки (для себе одну), зварену картоплю і сиру, всі разом замісити, водичку, яка відокремилася від сирої картоплі, теж додати в тісто. Добре вимішати, якщо потрібно борошна підсипати. Накрити тісто, і поставити в тепле місце на 40 хвилин.
Коли підніметься, обробити на дві булки, викласти у форму з пергаментом, дати ще піднятися тесту, хвилин 15.
Духовку розігріти, пекти 45 хвилин, при темп. 180 Град. (Наприкінці накривала хліб фольгою).
Категория: Випічка | Просмотров: 196 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz