Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июль » 8 » Королева Ізабелла з рожевим кремом
20:38 Королева Ізабелла з рожевим кремом |
Інгредієнти400гр. сл. масла
20 яєць
2лімона
1мускатний горіх
1 чарка рому
150гр. крахмала
Для Рожевої Глазурі
250 гр. сахарной пудри
3ст. л. густого сиропу варення з троянд
1ст. л. процеженного свіжого лимонного соку
2/3 ст. л. води
Для Рожевого Крема
200гр. сл. масла
1 жовток яйця
100гр. сахарной пудри
100гр. густого сиропу варення з троянд
Спосіб приготуванняТісто
Масло ретельно розтерти до білого кольору з жовтками яєць і змішати з цукром, додати цедру двох лимонів, товчений мускатний горіх і трохи рома. Все добре перемешать. Бекі яєць збити в міцну піну, підсипаючи по немногу крахмал. Соедініть обидві маси в місці, осторжно перемішати зверху в низ і випекти торт, у середньо нагрітій духовці до готовності.
Рожева Глазур
Просіяну через дрібне сито цукрову пудру, залити окропом, додати рожевий сироп і лимонний сік і ретельно розмішати дерев'яною ложкою до отримання однорідної густої масси. Крем Масло розтерти з пудрою і жовтком, поступово додати сіроп. Все збити до появи піни.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 151 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|