PickPickPick Вторник, 17.06.2025, 01:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июль » 8 » Королева Ізабелла з рожевим кремом
20:38
Королева Ізабелла з рожевим кремом

Інгредієнти

400гр. сл. масла
20 яєць
2лімона
1мускатний горіх
1 чарка рому
150гр. крахмала
Для Рожевої Глазурі
250 гр. сахарной пудри
3ст. л. густого сиропу варення з троянд
1ст. л. процеженного свіжого лимонного соку
2/3 ст. л. води
Для Рожевого Крема
200гр. сл. масла
1 жовток яйця
100гр. сахарной пудри
100гр. густого сиропу варення з троянд

Спосіб приготування

Тісто
Масло ретельно розтерти до білого кольору з жовтками яєць і змішати з цукром, додати цедру двох лимонів, товчений мускатний горіх і трохи рома. Все добре перемешать. Бекі яєць збити в міцну піну, підсипаючи по немногу крахмал. Соедініть обидві маси в місці, осторжно перемішати зверху в низ і випекти торт, у середньо нагрітій духовці до готовності.
Рожева Глазур
Просіяну через дрібне сито цукрову пудру, залити окропом, додати рожевий сироп і лимонний сік і ретельно розмішати дерев'яною ложкою до отримання однорідної густої масси. Крем Масло розтерти з пудрою і жовтком, поступово додати сіроп. Все збити до появи піни.
Категория: Випічка | Просмотров: 151 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz