Інгредієнти1. Капуста, сіль, цукор, вершкове масло, яйце.
2. М'ясний фарш, цибуля, панірувальні сухарі або борошно, сіль, перець, олія для смаження.
3. Рис, яйце, сіль, зелена цибуля, зелень петрушки, кропу.
4. Гриби, цибулю, борошно, олія для смаження.
5. "Гавайська суміш", приправа "каррі", цибулю, вершкове масло, сіль.
6. Тісто здобне дріжджове.
7. Тонкі млинці
+ Ваша фантазія
Спосіб приготуванняПриготувати начинки:
1. Капусту нашаткувати, викласти на сковороду, залити окропом і тушкувати до м'якості і повного випаровування води. Посолити, посладіть, додати вершкове масло і рубані варені яйця, добре перемішати.
2. Посмажити цибулю, додати фарш - смажити до повної готовності фаршу, посолити, поперчити, додати панірувальні сухарі або борошно, добре перемішати.
3. Зварити трохи в'язку рисову кашу на воді, додати масло, січену зелень, добре перемішати.
4. Посмажити гриби з цибулею, додати борошно, розведене у невеликій кількості води.
5. Згасити цибулю у вершковому маслі, висипати гавайську суміш, додати трохи води, тушкувати до повної готовності суміші та повного випаровування води, приправити "каррі".
Спекти тонкі млинці, загорнути в них начинки. Викласти на деко шар здобного тесту, на нього млинці з різною начинкою, чергуючи їх, накрити зверху шаром тесту, защипнути краю, дати ТБУУФПСФШУС, змастити яйцем, збитим з 1 столовою ложкою міцного чаю. Піч в нагрітій до 200 гр. духовке
|