Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 17 » марципановий пиріг
|
Інгредієнтитісто
370гр. мукі
20гр. дрожжей
2-3ст. л теплого молока
70гр. сахара
2яйца
70гр. маргаріна
начинка
3яйца
200гр. марціпан. масси
200гр. молотого мигдалю
глазур
2-3ст. л цукрової пудри
1ст. л лімон. сока
2-3ст. л варення
Спосіб приготуваннязамісити тісто, поставити на 30-40мін. в тепле місце.
Яйця збити, додати марципан і мигдаль, все перемішати.
Тісто розкачати, викласти начинку і згорнути рулетом, нарізати 12 штук і укласти в круглу змащені форму, залишити на 10-15хв, потім випікати 180град. 40-45мін.
Варення розігріти в мікровалновке
пудру змішати з соком
Готовий пиріг змастити варенням, потім глазур'ю
Приємного чаювання!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 256 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|