PickPickPick Четверг, 19.06.2025, 13:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 28 » Медяник (іще один варіант)
20:06
Медяник (іще один варіант)

Інгредієнти

1 100гмасло. 2 2ст. л. меда (лутше густого) 3 1стакан цукру 4 2ілі3 пакетика ваніліну 5 2ст. л. коньяка 6 0,5 ч. л соди (негасіть) 7 3яйца 8 3стакана борошна (може чютьбольше) крем: цукор, сметана, ванілін. На кожен корж прімерно150г. сметани, не менше 24% жирності.

Спосіб приготування

На поровое бані розтопити масло + мед + цукор + ванілін + коньяк + сода. дать цій масі добре растопітся. в цей час збиваємо яйця 1_2мінути міксером. когда все розтопилися додаємо яйца. пока все на плиті просееваем муку1 ,5-2стакана і по немножку сипати в опару, заважаємо добре і тримаємо 2минуты (дуже важливо щоб тісто не перетворилося на клейку масу). Коли убераем з плити у нас маємо отримати щось середнє не густо але й не жідкое. Даем охолонути повністю, і додаємо остатак борошна і вимешеваем добре тесто. разделіть на 8_9кусочков, із залишків вийдуть еше 2_3коржа. расскатать і заколоти виделкою як на "наполеон" випікати вгорячей духовці 180_200С, уменя електро пліта. Пекутся дуже бистро5_7мін.

Про рецепті

Різати сирими коржі на пекарської папері, щоб не втратила форму і вже папером перенести.
Категория: Випічка | Просмотров: 188 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz