Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 28 » Медяник (іще один варіант)
20:06 Медяник (іще один варіант) |
Інгредієнти1 100гмасло. 2 2ст. л. меда (лутше густого) 3 1стакан цукру 4 2ілі3 пакетика ваніліну 5 2ст. л. коньяка 6 0,5 ч. л соди (негасіть) 7 3яйца 8 3стакана борошна (може чютьбольше) крем: цукор, сметана, ванілін. На кожен корж прімерно150г. сметани, не менше 24% жирності.
Спосіб приготуванняНа поровое бані розтопити масло + мед + цукор + ванілін + коньяк + сода. дать цій масі добре растопітся. в цей час збиваємо яйця 1_2мінути міксером. когда все розтопилися додаємо яйца. пока все на плиті просееваем муку1 ,5-2стакана і по немножку сипати в опару, заважаємо добре і тримаємо 2минуты (дуже важливо щоб тісто не перетворилося на клейку масу). Коли убераем з плити у нас маємо отримати щось середнє не густо але й не жідкое. Даем охолонути повністю, і додаємо остатак борошна і вимешеваем добре тесто. разделіть на 8_9кусочков, із залишків вийдуть еше 2_3коржа. расскатать і заколоти виделкою як на "наполеон" випікати вгорячей духовці 180_200С, уменя електро пліта. Пекутся дуже бистро5_7мін.
Про рецептіРізати сирими коржі на пекарської папері, щоб не втратила форму і вже папером перенести.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 188 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|