Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июль » 16 » Молочні тістечкові.
20:56 Молочні тістечкові. |
Інгредієнти6 яєць,
200 грам цукру,
150 грам борошна,
2 столові ложки какао-порошку,
5 столовиx ложок мінеральної води,
500 мл. молока,
упаковка ванільного підданого (Dr. Oetker),
10 грам желатину,
250 мл. жірниx вершків.
Спосіб приготуванняЯйця добре збиваємо з цукром, додаємо мінералки, потім борошно і какао-порошок, збиваємо все добре.
Викладаємо наше тісто на деко і випікати 15 хвилин при 200 градусах.
Тим часом за рецептом варимо підданого, остуджують добре. Замочуємо желатин у холодній воді, нагріваємо, трохи остудити.
Збиваємо вершки, тонкою цівкою вилівием желатин, не забуваючи постійно заважати, додаємо у вершки остиглий підданого, добре все перемішуємо.
Випечений корж Остуджуємо, потім режим його вздовж на навпіл.
На одну половину викладаємо наш крем, другою половинкою закриваємо.
Ставимо в холодильник на кілька годин, потім нарізаємо на невеликі тістечкові.
Про рецептіСпеціально виклала фото орігінальниx, з магазину піроженниx, у нас вони в оригіналі називаються MILCH-SCHNITTE, не ризикнула перекласти російською, навіть не знаю чи є таке в Росії або інших странаx, але думаю, що у кулінарів з'явилося тепер можливість таке спробувати.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 183 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|