Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 10 » Пиріг "Копчений аромат"
20:08 Пиріг "Копчений аромат" |
ІнгредієнтиТісто:
Борошно - 200 г
Мелені сухарі (домашні) - 150 г
Маргарин - 100 г
Цукрова пудра - 1 ч. л.
Сіль - 1 ч. л.
Молоко - 50 г
Тмин - 0,5 ч. л. (потовкти у ступці)
Часник сухий мелений - 0,5 ч. л
Начинка:
Консервована сардина з ароматом копченості - 1 шт.
Копчений ковбасний сир - 200г.
Зелень (петрушка, кріп зелений) - 100 - 150 р.
Сметана - 200 г
Яйця - 3 шт.
Орегано сухе - 1 ч. л.
Спосіб приготуванняНатираємо маргарин на крупній тертці, додаємо кмин, цукрову пудру, сіль, часник і сухарі. Перемішуємо. Додаємо молоко. Потім борошно. Формуємо кульку, який прямо на формі трансформуємо в корж з не дуже високими бортами. Проколює виделкою і відправляємо в холодильник на годину (можна і довше).
Для начинки подрібнюємо зелень. 150 г. копченого сиру нарізаємо невеликими кубиками. Решта 50г. - Тоненькими скибочками. З сардин зливаємо масло і розминаємо вилкою.
Сметану збити з яйцями, орегано і невеликою кількістю солі.
На корж викладаємо шматочки сиру. Потім - зелень, сардини, знову зелень (залишити трохи, щоб посипати зверху). Залити заправкою із сметани з яйцями. Зверху викласти тоненькі скибочки сиру і присипати зеленню. Випікати в духовці - 40 -45 хв.
Про рецептіспробувати Маринин киш з тунцем і пореєм (який вийшов Дуже смачний), захотілося поексперементувати, а тому що я дуже люблю копчені продукти (особливо їх аромат, то створила з них пиріг. Аромат і смак не підвів !
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 168 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|