Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Август » 13 » "Сирні завитки"
|
ІнгредієнтиЯ робила половину замісу, тому продукти, зазначені в рецепті, в два рази зменшила:
2 пакетика сухих дріжджів (кожен розрахований на 500г муки)
125г цукру
0,5 л молока
1 яйце
100 г маргарину
100 г сметани
1/4ч. лож. солі
1кг борошна
1 яйце і трохи вершків або молока для обмазки
Начинка 1: 250г сулугуні
100г звичайного сиру
Начинка 2: м'ясний фарш, обсмажені з цибулею
Начинка 3: вершкове масло
1 пакетик ванільного цукру
Спосіб приготуванняХоч я і робила половину замісу, все одно тесту виявилося дуже багато, тому, крім "Сирний завитків", я зробила ще й пироги з м'ясом і "Московские плюшки". У мене вийшло 25 завитків, 7 пиріжків і 6 булочок, але тісто ще залишилося, його я пристосувала ще для однієї страви, яке викладу окремим рецептом.
Отже, почнемо! Як замісити тісто, parliament все докладно розповів тут: http://koolinar. ru/base/viewrecipe/18383.
Для завитків розгортає тісто в пласт, посипаємо тертими сирами і звертаємо в рулет (один край пласта змащуємо збитим яйцем з вершками, щоб краще скріпити). Рідше його на шматочки. Кожен з одного боку защипувати, щоб сир не випливав, утворюються своєрідні "трояндочки" або "завитки".
З пирогами все ясно і просто! Тісто ділимо на шматочки, робимо коржі, кладемо фарш і защипувати.
Для булочок теж зі шматочків тіста робимо коржі, змащуємо розтопленим маслом, посипаємо ванільним цукром, звертаємо в рулетики, згинаємо, защівиваем краєчки, робимо надріз і розкриваємо. У parliament докладно написано і фотки є, як плюшки ліпити: http://koolinar. ru/base/viewrecipe/20781.
Наші вироби викладаємо на змащений маслом деко, змащуємо сумішшю яйця і вершків і випікаємо до готовності!
Про рецептіДійсно, з цього тесту виходять дуже смачні булочки і т. д. ! Такі м'які, ніжні, повітряні! А який аромат при випічці!
|
Категория: Випечка |
Просмотров: 338 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|