PickPickPick Суббота, 19.07.2025, 10:24
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июль » 2 » Торт БАРБИ
23:16
Торт БАРБИ

Інгредієнти

3 літри сметани
Для коржів:
4 яйця, 2 склянки цукру, 400 грам сметани 10%, 1 банку згущеного молока, 2 пакетика пекарського порошку (у мене 1 пакетик на 0,5 кг борошна), 5 склянок борошна.

Спосіб приготування

Беремо 3 літри сметани. І даємо сметані стекти. Краще не менше доби в холодильнику. Навіть, якщо сметана дуже густа.
Замішуємо тісто. Зверніть увагу. Миска, в якій замішується тісто буде використана для спідниці Барбі. Поетмоу вибирайте миску так, щоб тісто займало 3/4 обсягу миски. Тоді розмір миски буде в самий раз для сукні.
З 1/4 частини тесту (або менше) випікаємо тонкий білий корж (25хв). Форму обов'язково змастити маргарином (маслом) і присипати мукою. У час, що залишився тісто додаємо 3 столові ложки какао. І гарненько перемішуємо. Випікаємо другого великий корж. Його можна випікати в будь-якій формі, чим більше форма, тим менше час випікання (у мене пікся 1год 15хв). Температура 150-180 градусів. Форму обов'язково змастити і присипати мукою. Щоб верх не пригоріла, накрийте його фольгою.
Олія, що стекла сметану збити з двома склянками цукру. Остиглий корж порізати кубікамі. Міску треба ретельно вистелити харчовою плівкою. Мачає кубики в кремі і викладаємо в миску, злегка приминаючи. АЛЕ! Не перестарайтеся! Там треба хоч трохи мало вільного місця, що б потім без втрат вставити звичайну Барбі. Зверху кладемо білий корж, закриваємо харчовою плівкою і ставимо на добу в холодильник.
Кладемо блюдо поверх миски і всю "конструкцію" перевертаємо. Слегка постукаємо з боків миски і знімемо її. Потім звільняємо спідницю від плівки. Загортаємо ноги Барбі харчовою плівкою і акуратно вставляємо Барбі в центр купола. Робіть це дуже повільно, що б у купола була можливість трохи розійтися, але не лопнуть. Осталось тільки прикрасити.

Про рецепті

Можна сметани брати менше. У мене залишилося багато крему. Довелося три дні щось піч і промащувати їм мої кекси і Пироженко А так все вийшло з першого разу просто СУППЕР! Племяшка-іменнініца була просто в захваті.
Категория: Випічка | Просмотров: 269 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Июль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz