PickPickPick Понедельник, 14.07.2025, 17:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 27 » Торт «Далматинец»
20:36
Торт «Далматинец»

Інгредієнти

Тісто:
2 яйця
1 склянка цукру
0,5 банки згущеного молока
1 склянка сметани
1,5 склянки борошна
1 ч. л. соди, гашеного оцтом
Рослинна олія
Для крему:
Сметана (йогурт) 600 мл
150 гр. цукру
Для глазурі:
Половина 100 грама плитки шоколаду з горіхами, трохи молока або вершків

Спосіб приготування

Коли я вперше побачила цей торт у Олени, я твердо вирішила зробити коли-небудь такий твір! У журналі побачила знову цей тортик і взялася зробити, ну свята знову ж таки !:)))))

Подробиць описувати не буду, все є в оригіналі . . .
Отже готуємо тісто. Збиваємо яйця, цукор, згущене молоко, сметану, борошно та соду.
На деко стелить лист пергаменту (у мене була проста калька), змащуємо маслом, виливаємо тісто і рівняють шар.
Випікала я хвилин 20 при 200 - 220 градусах. Піднімається добре, випікається швидко.
Ріжемо на шматки подостившій бісквіт (приблизно 5 * 5 см).
Готуємо крем із сметани та цукру. У мене був йогурт персиковий, тому цукру я не додавала.
Вмочаємо шматочки бісквіта в крем і складаємо довільними шарами (ярусу 2-3).
У теплій духовці топим молоко з шоколадом. Як розтане, ретельно вимішуємо. Глазур повинна бути щільною. Саджаємо плями на наш торт, як у далматинця.
Готово! Треба тільки потерпіти декілька годин, поки просочиться і застигне.

Про рецепті

Спасибо Олені за рецепт торта і натхнення! Ксюші за ідею з духовкой і шоколадом, просто здорово, всім таке можу порадити! Супер . . . Бісквіт, виходить, сам по собі абалденная, у мене 2/3 тільки на торт пішли, решта народ розтягнули в процесі зі столу . . . Думаю також варто відзначити, що наступного разу я спробую напіврідкий (див. мій рецепт торта «Зимовий мурашник») , щоб мочати шматочки, крем з згущеного молока і масла, теж буде непогано, ну і як звичайно в крем додам щось подібне до маку чи горіхів . . .
Категория: Випічка | Просмотров: 205 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz