Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 27 » Торт «Далматинец»
|
ІнгредієнтиТісто:
2 яйця
1 склянка цукру
0,5 банки згущеного молока
1 склянка сметани
1,5 склянки борошна
1 ч. л. соди, гашеного оцтом
Рослинна олія
Для крему:
Сметана (йогурт) 600 мл
150 гр. цукру
Для глазурі:
Половина 100 грама плитки шоколаду з горіхами, трохи молока або вершків
Спосіб приготуванняКоли я вперше побачила цей торт у Олени, я твердо вирішила зробити коли-небудь такий твір! У журналі побачила знову цей тортик і взялася зробити, ну свята знову ж таки !:)))))
Подробиць описувати не буду, все є в оригіналі . . .
Отже готуємо тісто. Збиваємо яйця, цукор, згущене молоко, сметану, борошно та соду.
На деко стелить лист пергаменту (у мене була проста калька), змащуємо маслом, виливаємо тісто і рівняють шар.
Випікала я хвилин 20 при 200 - 220 градусах. Піднімається добре, випікається швидко.
Ріжемо на шматки подостившій бісквіт (приблизно 5 * 5 см).
Готуємо крем із сметани та цукру. У мене був йогурт персиковий, тому цукру я не додавала.
Вмочаємо шматочки бісквіта в крем і складаємо довільними шарами (ярусу 2-3).
У теплій духовці топим молоко з шоколадом. Як розтане, ретельно вимішуємо. Глазур повинна бути щільною. Саджаємо плями на наш торт, як у далматинця.
Готово! Треба тільки потерпіти декілька годин, поки просочиться і застигне.
Про рецептіСпасибо Олені за рецепт торта і натхнення! Ксюші за ідею з духовкой і шоколадом, просто здорово, всім таке можу порадити! Супер . . . Бісквіт, виходить, сам по собі абалденная, у мене 2/3 тільки на торт пішли, решта народ розтягнули в процесі зі столу . . . Думаю також варто відзначити, що наступного разу я спробую напіврідкий (див. мій рецепт торта «Зимовий мурашник») , щоб мочати шматочки, крем з згущеного молока і масла, теж буде непогано, ну і як звичайно в крем додам щось подібне до маку чи горіхів . . .
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 205 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|