Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Апрель » 19 » торт "Халя-Баля" (так, його називала мама жартома)
20:49 торт "Халя-Баля" (так, його називала мама жартома) |
ІнгредієнтиБорошно-скільки візьме
Жовтки-5 шт. або 3 яйця
добра щіпка солі.
мед-400-500гр.
Горіхи волоські-1ст. (Очищених)
Рослинна олія для смаження.
В ідеалі баранячий жир, але, я його з дитинства не бачила і користуюся раст. маслом.
Велика миска і роз'ємна форма.
Спосіб приготуванняЗ жовтків, солі і борошна замісити круте тісто і дайте йому відпочити в прохолодному місці, накривши серветкою або плівкою.
Потім, з цього тесту наріжте локшину шириною 4-5мм. і посмажте, опускаючи в мастило невеликими порціями, до світло-коричневого цвета. Лапша збільшиться в об'ємі і буде схожа на палички. Складайте готову локшину в миску.
Наріжте горіхи і перемішайте з остившімі паличками.
Мед доведіть до кипіння і уварюють на повільному вогні протягом 5-7 хвилин.
Залийте гарячим медом палички, добре перемішайте і перекладіть в роз'ємну форму, ущільнюючи ваш пиріг, змоченими у холодній воді руками. Не бійтеся поламати палички!
Пиріг краще робити за пару днів до Вашого події, від цього він стане ще краще!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 187 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|