PickPickPick Воскресенье, 22.06.2025, 12:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Апрель » 19 » торт "Халя-Баля" (так, його називала мама жартома)
20:49
торт "Халя-Баля" (так, його називала мама жартома)

Інгредієнти

Борошно-скільки візьме
Жовтки-5 шт. або 3 яйця
добра щіпка солі.
мед-400-500гр.
Горіхи волоські-1ст. (Очищених)
Рослинна олія для смаження.
В ідеалі баранячий жир, але, я його з дитинства не бачила і користуюся раст. маслом.
Велика миска і роз'ємна форма.

Спосіб приготування

З жовтків, солі і борошна замісити круте тісто і дайте йому відпочити в прохолодному місці, накривши серветкою або плівкою.
Потім, з цього тесту наріжте локшину шириною 4-5мм. і посмажте, опускаючи в мастило невеликими порціями, до світло-коричневого цвета. Лапша збільшиться в об'ємі і буде схожа на палички. Складайте готову локшину в миску.
Наріжте горіхи і перемішайте з остившімі паличками.
Мед доведіть до кипіння і уварюють на повільному вогні протягом 5-7 хвилин.
Залийте гарячим медом палички, добре перемішайте і перекладіть в роз'ємну форму, ущільнюючи ваш пиріг, змоченими у холодній воді руками. Не бійтеся поламати палички!
Пиріг краще робити за пару днів до Вашого події, від цього він стане ще краще!
Категория: Випічка | Просмотров: 187 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz