Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 21 » Торт "Медяник"
|
Інгредієнти3 ст. л. меду, 3 ст. л. вершкового масла, 1 чайна ложка соди, 3 яйця, 1 склянка цукру (склянка на 250 мл), 3 склянки борошна.
Для крему:
(1 варіант) 3 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка молока, 300 гр. вершкового масла.
(2 варіант) 400 гр сметани збити з 1 склянкою цукру.
Спосіб приготуванняВершкове масло розтопити і додати до нього мед і цукор, усе перемішати і вбити по одному яйця. Додати соду, борошно і замісити тісто. Тісто розділити на 7 рівних частин.
З кожної частини тіста розкачати тонкі коржі. Випікати коржі по черзі на змащені маслом деку, при 210 гр. протягом 5 хвилин (до золотистого кольору).
Приготувати крем: 3 яйця розтерти з цукром, додати молоко і довести до кипіння постояно помішуючи, після цього прибрати з вогню. Розм'якшене вершкове мало збити до пишної маси і поступово додати заварний масу. Все перемішати. Крем прибрати в холодне місце (на 10 хвилин) для того, щоб він трохи загус.
Остигнули коржі рясно змастити кремом й забрати в холодильник для просочення, на 5-6 годин.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 307 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|