PickPickPick Суббота, 26.07.2025, 07:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июнь » 21 » Торт "Медяник"
20:40
Торт "Медяник"

Інгредієнти

3 ст. л. меду, 3 ст. л. вершкового масла, 1 чайна ложка соди, 3 яйця, 1 склянка цукру (склянка на 250 мл), 3 склянки борошна.
Для крему:
(1 варіант) 3 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка молока, 300 гр. вершкового масла.
(2 варіант) 400 гр сметани збити з 1 склянкою цукру.

Спосіб приготування

Вершкове масло розтопити і додати до нього мед і цукор, усе перемішати і вбити по одному яйця. Додати соду, борошно і замісити тісто. Тісто розділити на 7 рівних частин.
З кожної частини тіста розкачати тонкі коржі. Випікати коржі по черзі на змащені маслом деку, при 210 гр. протягом 5 хвилин (до золотистого кольору).
Приготувати крем: 3 яйця розтерти з цукром, додати молоко і довести до кипіння постояно помішуючи, після цього прибрати з вогню. Розм'якшене вершкове мало збити до пишної маси і поступово додати заварний масу. Все перемішати. Крем прибрати в холодне місце (на 10 хвилин) для того, щоб він трохи загус.
Остигнули коржі рясно змастити кремом й забрати в холодильник для просочення, на 5-6 годин.
Категория: Випічка | Просмотров: 307 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz