PickPickPick Суббота, 12.07.2025, 00:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Февраль » 6 » торт "метелик"
20:21
торт "метелик"

Інгредієнти

Бісквіт (це на одну порцію)
4яйца
1 склянка цукру
1стакан борошна,
крем
сгущен. молоко1б. масло вершкове 200г.
оформлення
мастика, 100г маршмеллоу 1с. л. лімонного соку, сахар. пудра
просочування

Спосіб приготування

Я на цей торт випікала дві порції
Міксером збити яйця з цукром до збільшення об'єму до білої, густу піну.
Потім, не припиняючи збивати, поступово всипте борошно, до утворення однорідної маси.
У форму вилийте тісто. Поставте в духовку при температурі 200 гр. , На 15-17мін.
З бісквітів я вирізала крила метелика, розрізала їх і просочила сіропом. Виклала крем (згущене молоко збита з маслом) крему має бути багато, тому що торт не буде змащувати кремом зверху.
Залишки тесту змішати з невеликою кількістю крему і додати 1с. л. капучіно, сформувати голову і хвостик.
Мастику (як приготувати дивіться в оригінальному рецепті у Наталі http://www. koolinar. ru/base/viewrecipe/19099) розкачати і обтягнути крила метелика, потім доповісти голову і хвостик
Прикрашала шоколадом і мастикою

Про рецепті

Наташ, тобі спасибі, мастика з лимоном просто клас!
Категория: Випічка | Просмотров: 427 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz