Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 6 » торт "метелик"
|
ІнгредієнтиБісквіт (це на одну порцію)
4яйца
1 склянка цукру
1стакан борошна,
крем
сгущен. молоко1б. масло вершкове 200г.
оформлення
мастика, 100г маршмеллоу 1с. л. лімонного соку, сахар. пудра
просочування
Спосіб приготуванняЯ на цей торт випікала дві порції
Міксером збити яйця з цукром до збільшення об'єму до білої, густу піну.
Потім, не припиняючи збивати, поступово всипте борошно, до утворення однорідної маси.
У форму вилийте тісто. Поставте в духовку при температурі 200 гр. , На 15-17мін.
З бісквітів я вирізала крила метелика, розрізала їх і просочила сіропом. Виклала крем (згущене молоко збита з маслом) крему має бути багато, тому що торт не буде змащувати кремом зверху.
Залишки тесту змішати з невеликою кількістю крему і додати 1с. л. капучіно, сформувати голову і хвостик.
Мастику (як приготувати дивіться в оригінальному рецепті у Наталі http://www. koolinar. ru/base/viewrecipe/19099) розкачати і обтягнути крила метелика, потім доповісти голову і хвостик
Прикрашала шоколадом і мастикою
Про рецептіНаташ, тобі спасибі, мастика з лимоном просто клас!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 427 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|