Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июнь » 6 » торт "Морське Дно"
|
Інгредієнтикорж-100 г темного шоколаду
100 г маргарину
1 склянки саxарной пудри
1 склянка борошна
1 пакетик розпушувача
6 яєць
2 ст ложки коньяку
безе-3 білка
1/2 склянки саxара
1 стакан кешью
крем-3 жовтки
1/2 склянки саxара
125 мл вершків
200 г масла
50г гіркого шоколаду
2 ст. ложки коньяку
ганаш-200 мл жирних вершків (від 33%)
150г гіркого шоколаду
2 ст ложки коньяку
абрикосовий джем
Спосіб приготуванняСпочатку зробимо покриття-ганаш: вершки доводимо до кипіння, розчиняємо в ніx шоколадку, додаємо коньяк, Остуджуємо кілька годин в холодильнику, збиваємо.
Корж-розтоплюємо шоколад та маргарин, додаємо коньяк, Остуджуємо.
Збиваємо яйця з саxарной пудрой. Добавляем шоколадну масу, борошно з розпушувачем і збиваємо еще. Виліваем у форму і випікаємо.
Для безе збиваємо білки з цукром до стійких піков. Мелко рубаємо кеш'ю і акуратно підмішує до білків.
На папері для випічки малюємо контури форми і викладаємо масу для безе, відступивши від країв 1. 5 см. Випекаем близько години при 140-150 *.
Для крему-на водяній бані нагріваємо жовтки з вершками і цукром, постійно помішуючи до загустенія. Снімаем з вогню, розчиняємо в кремі шоколад, остужаем. Взбіваем м'яке вершкове масло, додаємо охолоджений крем і ще раз збиваємо.
Збираємо-розрізаємо шоколадний корж. Одну частину змащуємо теплим абрикосовим джемом і кремом.
Кладемо безешку. Смазиваем кремом.
Знову шоколадний корж. Смазиваем абрикосовим джемом і ганашем.
Смачного!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 349 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|