Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Февраль » 19 » Торт "Шоколадні сердечка"
20:07 Торт "Шоколадні сердечка" |
Інгредієнти5 білків
6 жовтків
0,5 склянки цукру
5 ст. л. борошна
2 ст. л. крохмалю
2 ст. л. какао
2-3 ст. л. гарячої води
1 ч. л. разрилітеля
для крему
вершки для збивання 200 гр
шоколад гіркий 100 гр
для прикраси
вершки для збивання 100 гр
шоколад білий 50 гр
для просочення
100 гр цукру
150 гр води
трохи лимонного соку або лимонна кислота на кінчику ч. л.
Спосіб приготуванняВідокремити білки від жовтків
Білки збити в міцну піну поступово підсипаючи половину цукру
Жовтки збити з другою половиною цукру до білого
Какао розчинити у воді, додати поступово до жовтків не перестаючи збивати
Борошно змішати з крохмалем і розпушувача, додати до жовтків
Вимісити тісто
Обережно, в декілька прийомів, додати білки
На папері для випічки намалювати кола 20 см
Викладати на круг по 3-4 ст. л. тесту, розмазати його по паперу і випікати по 5-8 хвилин.
Знімати папір поки гарячі коржі
Зварити сироп з води цукру і лимонного соку
Шоколад розтопити в вершках кожен окремо і поставити в холод годинників на 5-6
Збити окремо темний і світлий ганаш
Коржі просочити сиропом і збирати промазуючи кремом
Обмазати темним ганашем
З обрізків або невдалих коржів вирізати сердечко
викласти на середину і намазати білим кремом.
Намалювати білим кремом сердечка
Поставити в холодильник для просочення на пару годин
Про рецептіЯк і було написано в автора торт має смак дуже великий трюфельною цукерки. Ну дуже вкусноПолучается 7-8 коржей. Бумага знімається погано, якщо промасліть папір для випічки - гірше не буде
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 271 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|