Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2010 » Июль » 22 » ватрушки-мяснушкі
|
ІнгредієнтиТісто: 500 гр борошна.
1 ст. л. цукру.
50 гр. сл. масла.
20 гр дріжджів.
250 гр іолока.
сіль.
. . . . . . . . . . . . . . . . .
Фарш: 300 г вареного м'яса
1 цибулина
1 сире яйце
сольі мелений перець за смаком
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
посипання: 50 гр тертого сиру
Спосіб приготуванняЗамісити іесто, сформіроватьватрушкі, наповнити фаршем. Для фаршу обсмажити дрібно нарізану цибулину в 2 ст. л. раст. олії, додати перекручене на м'ясорубці м'ясо, сире яйце, посолити і поперчити, все перемішати.
Випекти в розігрітій духовці на СР вогні 20-25 хв, гарячими посипати тертим сиром.
Про рецептіМоторошно смачно з полуничним киселем.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 286 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|