Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти Борошно - 300 г
Маргарин (розтоплений) - 50-80г.
Молоко (вершки) - 3 ст. л.
Яйце - 2 шт.
Цукор - 5 ст. л.
Яблука - 6 шт. (великих)
Спосіб приготування Змішати борошно з 50 г розтопленого маргарину, молоком і яйцем. Окремо збити 1 яйце з 3 ст. л. цукру. Додати до першої суміші. Вимісити тісто. Воно має добре відлипати від рук. Розділіть його на 4 частини, кожну тонко ТБУЛБФБКФЕ (2-4 мм). Чим тонше Ви розкотити, тим смачніше виходить печиво.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
200
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.09.2009
|
Інгредієнти 300 гр картопляного пюре (відмінно підійдуть як залишки пюре, так і пюре "з пакетика")
200 гр натурального йогурту
50 мл оливкової олії
2 яйця
300 гр грибів
150 гр борошна
2 ч. ложки розпушувача
пучок зеленої цибулі
сіль-перець
тертий сир
кунжут
Спосіб приготування Обсмажуємо гриби.
Збиваємо яйця, додаємо пюре, йогурт і масло.
Не перестаючи збивати, всипаємо борошно з розпушувачем.
Додаємо дрібно нарізану зелену цибулю та гриби, солимо-перчимо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
178
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
09.09.2009
|
Інгредієнти 6 яєць
1 ст. -1. 5 ст. сахара
Борошно 2 ст
Какао
розпушувач
Ізюм
мак 0. 5 ч. л
банани 3 шт
кокосова стружка
ваніль
Для крему
100гр. творога
яйце 1 шт
100гр цукор
цедра лимона (1 шт)
1 банан
масло 100гр
ВСЕ збити гарненько, щоб цедра розчинилася в банані.
Спосіб приготування Знову таки ділимо жовток-белок. І те й інше збиваємо в піну з сахаром. Соедіняем акуратно, додаємо ваніль, борошно, ділимо на дві частини.
У першому додати мак.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
186
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
04.09.2009
|
Інгредієнти яйця 2шт (розділити білок-жовток)
густа сметана або вершки
Борошно 1 ст.
Вершкове масло 100гр
Цукор (до смаку)
цедра лимона
Спосіб приготування Змішати цукор з білком, збити, поступово ддобавіть інші інгрідіенти. Випекать на сковороді або в духовке. Подавть зі згущеним молоком . . . або варенням.
Про рецепті Смачно з айвовий вареньем. Ням-Ням))
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
173
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
03.09.2009
|
Інгредієнти 4 яйця,
1,5 ст. мукі,
2/3ст. сахара,
1,5 ч. л. разрихлітеля,
5ст. л. растітельного масла,
3ст. л. какао,
1/3ст. молока,
трохи волоського горіха,
100-150гр вишні без кісточок,
ванілін,
100-150гр білого шоколаду.
Спосіб приготування Змішати яйця, борошно, цукор, олія, розпушувач і ванілін. Тісто густе і важко розтікається. У форму діаметром 20-22см вилити половину тіста. Посипати товченим орехом. В іншу половину покласти какао, влити молоко і обережно розмішати.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
238
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
31.08.2009
|
Інгредієнти трьох видів горіхів
Какос смажений 50гр.
волоський горіх 50гр.
мигдалевий горіх 50гр.
250гр. кефіра
150гр. сахара
1яйцо
80гр. растіт. масла або маргарину
1пак. ваніліна
250гр. мукі
2ст. л какао натурального
2ч. л. пекарского порошку
0,5 ч. л соди
Спосіб приготування кефір, масло, цукор, яйце збити, додати борошно, ванілін, порошок, соду і какао, ще раз збити і додати орехі. 180град. 25мін
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
217
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
27.08.2009
|
Інгредієнти листкове тісто - 1 уп
склянку рису (я взяла сорт жасмину)
дві цибулини
300-500 гр. червоної риби (у мене сьомга)
вершкове масло - 30 гр.
Спосіб приготування Відварюємо рис до напівготовності.
Цибулю ріжемо півкільцями й обсмажуємо на олії 5 хв.
Рибу чистимо і ріжемо на середні шматочки.
Розморожені тісто розгортають, поділяємо на 2 частини і одну частину викладаємо у змащену маслом форму.
Потім викладаємо на тісто шар рису.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
226
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
27.08.2009
|
Інгредієнти Тісто:
250 гр молока
80 гр цукру
1 яйце
125 гр маргарину
500 (600) гр борошна
11 (пачка) гр сухих дріжджів
сіль
Начинка:
250 гр сиру
1 жовток
20 гр цукру
ванілін
1-2 столові ложки родзинок (попередньо замоченого)
Для змащування ватрушек 1 жовток
Спосіб приготування Замісити тісто, поставити в тепле місце, щоб піднялося.
Для начинки перемішати всі інгредієнти.
Коли тісто підніметься, розподілити тісто по частинах, зробити коржики, зробити в коржах надрізи з двох сторін (як "вушка").
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
227
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
25.08.2009
|
Інгредієнти тісто-200гр сиру
1 яйця
200-250 гр борошна
4ст л рослинної олії
пакетик розпушувача
начинка-100 г копченої ковбаси
2 ч л каперсів
100 гр тертого сиру
2-3 ст л кетчупу
кунжут
Спосіб приготування Перемішуємо сир, яйця та олія.
Всипаємо борошно з розпушувачем, формуємо з тіста кулю і залишаємо у холодильнику на півгодини.
Ковбасу ріжемо дрібним кубиком, змішуємо з рубаними каперсами, кетчупом і тертим сиром.
Ділимо тісто на дві частини, кожну з яких Розкочують в коло, розрізаємо на сектори, кладемо ложку начинки і звертаємо рулетом.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
220
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
25.08.2009
|
Інгредієнти 3/4 чашки (180мл) води
1/2 чашки (120мл) молока
5ст. лож. (70г) олії
1/4 чашки (50г) цукру
1ч. лож. солі
1 яйце
1/2 чашки (33г) розчинних несолоним картопляних пластівців
3-3 1/2 чашки (400-460г) борошна
1 пакетик (7г - 2 1/4 ч. лож. ) Сухих дріжджів
Варіант 1: 200г слабосоленої бринзи
зелень (у мене петрушка, кріп і базилік)
1 - 2ст. лож. сметани
Варіант 2: Вершкове масло
джем, повидло або варення - вобщем, що є.
Спосіб приготування Рецепт приготування тут: http://koolinar.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
223
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
25.08.2009
| « 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|