PickPickPick Воскресенье, 13.07.2025, 15:35
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Випічка
Інгредієнти Борошно - 300 г Маргарин (розтоплений) - 50-80г. Молоко (вершки) - 3 ст. л. Яйце - 2 шт. Цукор - 5 ст. л. Яблука - 6 шт. (великих) Спосіб приготування Змішати борошно з 50 г розтопленого маргарину, молоком і яйцем. Окремо збити 1 яйце з 3 ст. л. цукру. Додати до першої суміші. Вимісити тісто. Воно має добре відлипати від рук. Розділіть його на 4 частини, кожну тонко ТБУЛБФБКФЕ (2-4 мм). Чим тонше Ви розкотити, тим смачніше виходить печиво.
Категория: Випічка | Просмотров: 200 | Добавил: attlon | Дата: 10.09.2009

Інгредієнти 300 гр картопляного пюре (відмінно підійдуть як залишки пюре, так і пюре "з пакетика") 200 гр натурального йогурту 50 мл оливкової олії 2 яйця 300 гр грибів 150 гр борошна 2 ч. ложки розпушувача пучок зеленої цибулі сіль-перець тертий сир кунжут Спосіб приготування Обсмажуємо гриби. Збиваємо яйця, додаємо пюре, йогурт і масло. Не перестаючи збивати, всипаємо борошно з розпушувачем. Додаємо дрібно нарізану зелену цибулю та гриби, солимо-перчимо.
Категория: Випічка | Просмотров: 178 | Добавил: attlon | Дата: 09.09.2009

Інгредієнти 6 яєць 1 ст. -1. 5 ст. сахара Борошно 2 ст Какао розпушувач Ізюм мак 0. 5 ч. л банани 3 шт кокосова стружка ваніль Для крему 100гр. творога яйце 1 шт 100гр цукор цедра лимона (1 шт) 1 банан масло 100гр ВСЕ збити гарненько, щоб цедра розчинилася в банані. Спосіб приготування Знову таки ділимо жовток-белок. І те й інше збиваємо в піну з сахаром. Соедіняем акуратно, додаємо ваніль, борошно, ділимо на дві частини. У першому додати мак.
Категория: Випічка | Просмотров: 186 | Добавил: attlon | Дата: 04.09.2009

Інгредієнти яйця 2шт (розділити білок-жовток) густа сметана або вершки Борошно 1 ст. Вершкове масло 100гр Цукор (до смаку) цедра лимона Спосіб приготування Змішати цукор з білком, збити, поступово ддобавіть інші інгрідіенти. Випекать на сковороді або в духовке. Подавть зі згущеним молоком . . . або варенням. Про рецепті Смачно з айвовий вареньем. Ням-Ням))
Категория: Випічка | Просмотров: 173 | Добавил: attlon | Дата: 03.09.2009

Інгредієнти 4 яйця, 1,5 ст. мукі, 2/3ст. сахара, 1,5 ч. л. разрихлітеля, 5ст. л. растітельного масла, 3ст. л. какао, 1/3ст. молока, трохи волоського горіха, 100-150гр вишні без кісточок, ванілін, 100-150гр білого шоколаду. Спосіб приготування Змішати яйця, борошно, цукор, олія, розпушувач і ванілін. Тісто густе і важко розтікається. У форму діаметром 20-22см вилити половину тіста. Посипати товченим орехом. В іншу половину покласти какао, влити молоко і обережно розмішати.
Категория: Випічка | Просмотров: 238 | Добавил: attlon | Дата: 31.08.2009

Інгредієнти трьох видів горіхів Какос смажений 50гр. волоський горіх 50гр. мигдалевий горіх 50гр. 250гр. кефіра 150гр. сахара 1яйцо 80гр. растіт. масла або маргарину 1пак. ваніліна 250гр. мукі 2ст. л какао натурального 2ч. л. пекарского порошку 0,5 ч. л соди Спосіб приготування кефір, масло, цукор, яйце збити, додати борошно, ванілін, порошок, соду і какао, ще раз збити і додати орехі. 180град. 25мін
Категория: Випічка | Просмотров: 217 | Добавил: attlon | Дата: 27.08.2009

Інгредієнти листкове тісто - 1 уп склянку рису (я взяла сорт жасмину) дві цибулини 300-500 гр. червоної риби (у мене сьомга) вершкове масло - 30 гр. Спосіб приготування Відварюємо рис до напівготовності. Цибулю ріжемо півкільцями й обсмажуємо на олії 5 хв. Рибу чистимо і ріжемо на середні шматочки. Розморожені тісто розгортають, поділяємо на 2 частини і одну частину викладаємо у змащену маслом форму. Потім викладаємо на тісто шар рису.
Категория: Випічка | Просмотров: 226 | Добавил: attlon | Дата: 27.08.2009

Інгредієнти Тісто: 250 гр молока 80 гр цукру 1 яйце 125 гр маргарину 500 (600) гр борошна 11 (пачка) гр сухих дріжджів сіль Начинка: 250 гр сиру 1 жовток 20 гр цукру ванілін 1-2 столові ложки родзинок (попередньо замоченого) Для змащування ватрушек 1 жовток Спосіб приготування Замісити тісто, поставити в тепле місце, щоб піднялося. Для начинки перемішати всі інгредієнти. Коли тісто підніметься, розподілити тісто по частинах, зробити коржики, зробити в коржах надрізи з двох сторін (як "вушка").
Категория: Випічка | Просмотров: 227 | Добавил: attlon | Дата: 25.08.2009

Інгредієнти тісто-200гр сиру 1 яйця 200-250 гр борошна 4ст л рослинної олії пакетик розпушувача начинка-100 г копченої ковбаси 2 ч л каперсів 100 гр тертого сиру 2-3 ст л кетчупу кунжут Спосіб приготування Перемішуємо сир, яйця та олія. Всипаємо борошно з розпушувачем, формуємо з тіста кулю і залишаємо у холодильнику на півгодини. Ковбасу ріжемо дрібним кубиком, змішуємо з рубаними каперсами, кетчупом і тертим сиром. Ділимо тісто на дві частини, кожну з яких Розкочують в коло, розрізаємо на сектори, кладемо ложку начинки і звертаємо рулетом.
Категория: Випічка | Просмотров: 220 | Добавил: attlon | Дата: 25.08.2009

Інгредієнти 3/4 чашки (180мл) води 1/2 чашки (120мл) молока 5ст. лож. (70г) олії 1/4 чашки (50г) цукру 1ч. лож. солі 1 яйце 1/2 чашки (33г) розчинних несолоним картопляних пластівців 3-3 1/2 чашки (400-460г) борошна 1 пакетик (7г - 2 1/4 ч. лож. ) Сухих дріжджів Варіант 1: 200г слабосоленої бринзи зелень (у мене петрушка, кріп і базилік) 1 - 2ст. лож. сметани Варіант 2: Вершкове масло джем, повидло або варення - вобщем, що є. Спосіб приготування Рецепт приготування тут: http://koolinar.
Категория: Випічка | Просмотров: 223 | Добавил: attlon | Дата: 25.08.2009

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 »
Поиск

Календарь
«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz