PickPickPick Пятница, 11.07.2025, 12:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Випічка
Інгредієнти 500 г сиру 3 яйця 500 г борошна 150 г вершкового маргарину Пакетик розпушувача Начинка 1) 100 г копченої ковбаси 100 г тертого сиру 2-3 ст. л. кетчупу 2) 100 г варено-копченої груінкі 100 г тертого сиру кунжут Спосіб приготування Перемішуємо сир, яйця і розтоплений маргарин. Всипаємо борошно з розпушувачем, формуємо з тіста кульку і залишаємо у холодильнику на півгодини. Готуємо першу начинку: ковбасу ріжемо на дрібні кубики, змішуємо з кетчупом і тертим сиром.
Категория: Випічка | Просмотров: 210 | Добавил: attlon | Дата: 17.06.2010

Інгредієнти 180 гр. мукі 120 гр. сл. масла 1 яєчний жовток 100 гр. сахара трохи рому й сметани Крем. 120 гр. сл. масла 150 гр. сахара 150 гр. ядер волоських горіхів 50мл. молока ванілін на смак Спосіб приготування Зробити тісто, обробити з нього 5 рівних кульок, випекти в гарячій духовці до легкого рум'янцю. Крем. Орехі пропустити через м'ясорубку 2 рази, залити гарячим молоком, додати масло сл., Цукор, ванілін, всю масу добре вимішати і збити.
Категория: Випічка | Просмотров: 207 | Добавил: attlon | Дата: 15.06.2010

Інгредієнти 200г сметани, 130г цукру (5столових ложок), 250г борошна (10столових ложок), 2яйца, 1 пакетик ваніліну, 1/2 пакетика розпушувача для тіста, 300 г замороженої чорної смородини. Для крихти: приблизно 30-50г маргарину або вершкового масла, 5-7 столових ложок борошна. Спосіб приготування Цукор, яйця, сметану, розпушувач, ванілін збиваємо міксером до однорідної маси, додаємо просіяне борошно і продовжуємо заміс 1-2 хвилини. Крошка: маргарин з борошном рубаємо вілкой.
Категория: Випічка | Просмотров: 283 | Добавил: attlon | Дата: 14.06.2010

Інгредієнти Пол пачки маргарину 2 яйця 1 склянка цукру 1 ст. л. меленої кориці 1 ч. л соди (не гасити) 3 ст. л. меду Начинка (повидло, варення тощо) Борошно Спосіб приготування У ємності м'який змішуємо маргарин, яйця, цукор, корицю, мед, соду. Ставимо на водяну баню і вимішуємо до однорідної маси (10 хвилин). Додаємо борошна, стільки щоб тісто вийшло еластичне але не густе, майже як на пельмені, але чюююють рідині. Розкочують два коржі товщиною міліметра 4-5.
Категория: Випічка | Просмотров: 221 | Добавил: attlon | Дата: 08.06.2010

Інгредієнти 1 яйце і один білок, жовток відкладаємо, 0,5 пачки маргарину, розтопленого, 0,5 склянки піску, пів чайної ложки соди погашеної в оцті, 1,5 ст склянки борошна. Заливка: До жовтка додаємо півпачки (100) гр сметани, 5 ст. ложок піску, 1 ч. ложка борошна, ванілін. Все ретельно перемішати. Заліт пиріг, розрівняти і в духовку. Час приготування 20-30 хвилин. Спосіб приготування Замісити тісто, воно має трохи прилипати до пальців, нічого страшного.
Категория: Випічка | Просмотров: 241 | Добавил: attlon | Дата: 07.06.2010

Інгредієнти Тісто: 1 скл. суміші "Малютка" 1 скл. сметани 1 скл. цукру 1 скл. борошна 3 яйця 1 ч. л. гашеного соди 2 ч. л какао раст. масло Крем: 1 скл. суміші "Малютка" 1 скл. сметани 2 ст. л. цукрової пудри Спосіб приготування Об'єднати всі компоненти для тесту, крім какао, і замісити його. Рідке тісто розділити на 3 частини, в 1 додати какао. Тісто вилити в 3 змащені маслом форми для випікання. Випікати коржі 20 хв при t-ре 180 градусів.
Категория: Випічка | Просмотров: 176 | Добавил: attlon | Дата: 07.06.2010

Інгредієнти 2 склянки борошна 1 ст. л. уксуса 1 ст. л. слівочного масла 1 стакан води 1 пачка маргарину Спосіб приготування З усіх продуктів, крім маргарину, замісити тісто середньої м'якості. Пачку маргарину розділити на 3 частини. Тісто розкачати, розподілити м'який маргарин по поверхні, скласти вдвічі. Останній пункт повторити ще два рази. Про рецепті Я завжди уникаю трудомістких рецептов. Счітаю кухню невідповідним місцем для подвігов.
Категория: Випічка | Просмотров: 201 | Добавил: attlon | Дата: 06.06.2010

Інгредієнти корж-100 г темного шоколаду 100 г маргарину 1 склянки саxарной пудри 1 склянка борошна 1 пакетик розпушувача 6 яєць 2 ст ложки коньяку безе-3 білка 1/2 склянки саxара 1 стакан кешью крем-3 жовтки 1/2 склянки саxара 125 мл вершків 200 г масла 50г гіркого шоколаду 2 ст. ложки коньяку ганаш-200 мл жирних вершків (від 33%) 150г гіркого шоколаду 2 ст ложки коньяку абрикосовий джем Спосіб приготування Спочатку зробимо покриття-ганаш: вершки доводимо до кипіння, розчиняємо в ніx шоколадку, додаємо коньяк, Остуджуємо кілька годин в холодильнику, збиваємо.
Категория: Випічка | Просмотров: 349 | Добавил: attlon | Дата: 06.06.2010

Інгредієнти Сир знежирений 600 гр. Сметана 350 гр. Ізюм 200 гр. Цукор 120 гр. 5 яєць Борошно 70 гр. Щіпка солі Ванільний цукор 5 гр. Спосіб приготування Сир перетворюємо в блендері чи комбайні в однорідну масу. Змішуємо його з борошном і сметаною. Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром в щільну густу масу (якщо час дозволяє, то білки і жовтки можна збити окремо, буде ще більш ніжний смак), в кінці збивання додати дрібку солі. Всі змішуємо разом.
Категория: Випічка | Просмотров: 367 | Добавил: attlon | Дата: 05.06.2010

Інгредієнти На один корж: 1ст цукру, 1ст борошна, 3 яйця Для крему: 200 г вершкового масла, 400 гр журавлини протертою з цукром, 1 лимон кокосова стружка для прикраси Спосіб приготування Випікаємо два коржі Для крему змішуємо 200гр розм'якшене масла, журавлину і пропущений через м'ясорубку один лімон. Поставіть в холодильник. Промазуємо коржі кремом і посипаємо кокосової стружкою Дати торту просочитися. СМАЧНОГО !!!! Про рецепті Рецепт приготування коржів я взяла зі своїх рецептів і додала незвичайний крем (я з таким кремом ніколи не пробывала торт).
Категория: Випічка | Просмотров: 193 | Добавил: attlon | Дата: 04.06.2010

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 21 22 »
Поиск

Календарь
«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz