Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти 500 г сиру
3 яйця
500 г борошна
150 г вершкового маргарину
Пакетик розпушувача
Начинка
1) 100 г копченої ковбаси
100 г тертого сиру
2-3 ст. л. кетчупу
2) 100 г варено-копченої груінкі
100 г тертого сиру
кунжут
Спосіб приготування Перемішуємо сир, яйця і розтоплений маргарин.
Всипаємо борошно з розпушувачем, формуємо з тіста
кульку і залишаємо у холодильнику на півгодини.
Готуємо першу начинку: ковбасу ріжемо на дрібні кубики, змішуємо з кетчупом і тертим сиром.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
210
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
17.06.2010
|
Інгредієнти 180 гр. мукі
120 гр. сл. масла
1 яєчний жовток
100 гр. сахара
трохи рому й сметани
Крем. 120 гр. сл. масла
150 гр. сахара
150 гр. ядер волоських горіхів
50мл. молока
ванілін на смак
Спосіб приготування Зробити тісто, обробити з нього 5 рівних кульок, випекти в гарячій духовці до легкого рум'янцю.
Крем. Орехі пропустити через м'ясорубку 2 рази, залити гарячим молоком, додати масло сл., Цукор, ванілін, всю масу добре вимішати і збити.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
207
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
15.06.2010
|
Інгредієнти 200г сметани, 130г цукру (5столових ложок), 250г борошна (10столових ложок), 2яйца, 1 пакетик ваніліну, 1/2 пакетика розпушувача для тіста, 300 г замороженої чорної смородини.
Для крихти: приблизно 30-50г маргарину або вершкового масла, 5-7 столових ложок борошна.
Спосіб приготування Цукор, яйця, сметану, розпушувач, ванілін збиваємо міксером до однорідної маси, додаємо просіяне борошно і продовжуємо заміс 1-2 хвилини.
Крошка: маргарин з борошном рубаємо вілкой.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
283
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
14.06.2010
|
Інгредієнти Пол пачки маргарину
2 яйця
1 склянка цукру
1 ст. л. меленої кориці
1 ч. л соди (не гасити)
3 ст. л. меду
Начинка (повидло, варення тощо)
Борошно
Спосіб приготування У ємності м'який змішуємо маргарин, яйця, цукор, корицю, мед, соду.
Ставимо на водяну баню і вимішуємо до однорідної маси (10 хвилин).
Додаємо борошна, стільки щоб тісто вийшло еластичне але не густе, майже як на пельмені, але чюююють рідині.
Розкочують два коржі товщиною міліметра 4-5.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
221
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
08.06.2010
|
Інгредієнти 1 яйце і один білок, жовток відкладаємо, 0,5 пачки маргарину, розтопленого, 0,5 склянки піску, пів чайної ложки соди погашеної в оцті, 1,5 ст склянки борошна. Заливка:
До жовтка додаємо півпачки (100) гр сметани, 5 ст. ложок піску, 1 ч. ложка борошна, ванілін. Все ретельно перемішати. Заліт пиріг, розрівняти і в духовку. Час приготування 20-30 хвилин.
Спосіб приготування Замісити тісто, воно має трохи прилипати до пальців, нічого страшного.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
241
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.06.2010
|
Інгредієнти Тісто:
1 скл. суміші "Малютка"
1 скл. сметани
1 скл. цукру
1 скл. борошна
3 яйця
1 ч. л. гашеного соди
2 ч. л какао
раст. масло
Крем:
1 скл. суміші "Малютка"
1 скл. сметани
2 ст. л. цукрової пудри
Спосіб приготування Об'єднати всі компоненти для тесту, крім какао, і замісити його. Рідке тісто розділити на 3 частини, в 1 додати какао.
Тісто вилити в 3 змащені маслом форми для випікання. Випікати коржі 20 хв при t-ре 180 градусів.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
176
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.06.2010
|
Інгредієнти 2 склянки борошна
1 ст. л. уксуса
1 ст. л. слівочного масла
1 стакан води
1 пачка маргарину
Спосіб приготування З усіх продуктів, крім маргарину, замісити тісто середньої м'якості.
Пачку маргарину розділити на 3 частини.
Тісто розкачати, розподілити м'який маргарин по поверхні, скласти вдвічі.
Останній пункт повторити ще два рази.
Про рецепті Я завжди уникаю трудомістких рецептов. Счітаю кухню невідповідним місцем для подвігов.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
201
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти корж-100 г темного шоколаду
100 г маргарину
1 склянки саxарной пудри
1 склянка борошна
1 пакетик розпушувача
6 яєць
2 ст ложки коньяку
безе-3 білка
1/2 склянки саxара
1 стакан кешью
крем-3 жовтки
1/2 склянки саxара
125 мл вершків
200 г масла
50г гіркого шоколаду
2 ст. ложки коньяку
ганаш-200 мл жирних вершків (від 33%)
150г гіркого шоколаду
2 ст ложки коньяку
абрикосовий джем
Спосіб приготування Спочатку зробимо покриття-ганаш: вершки доводимо до кипіння, розчиняємо в ніx шоколадку, додаємо коньяк, Остуджуємо кілька годин в холодильнику, збиваємо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
349
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти Сир знежирений 600 гр.
Сметана 350 гр.
Ізюм 200 гр.
Цукор 120 гр.
5 яєць
Борошно 70 гр.
Щіпка солі
Ванільний цукор 5 гр.
Спосіб приготування Сир перетворюємо в блендері чи комбайні в однорідну масу.
Змішуємо його з борошном і сметаною.
Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром в щільну густу масу (якщо час дозволяє, то білки і жовтки можна збити окремо, буде ще більш ніжний смак), в кінці збивання додати дрібку солі.
Всі змішуємо разом.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
367
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
05.06.2010
|
Інгредієнти На один корж: 1ст цукру, 1ст борошна, 3 яйця
Для крему: 200 г вершкового масла, 400 гр журавлини протертою з цукром, 1 лимон
кокосова стружка для прикраси
Спосіб приготування Випікаємо два коржі
Для крему змішуємо 200гр розм'якшене масла, журавлину і пропущений через м'ясорубку один лімон. Поставіть в холодильник.
Промазуємо коржі кремом і посипаємо кокосової стружкою
Дати торту просочитися.
СМАЧНОГО !!!!
Про рецепті Рецепт приготування коржів я взяла зі своїх рецептів і додала незвичайний крем (я з таким кремом ніколи не пробывала торт).
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
193
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
04.06.2010
| « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|