PickPickPick Четверг, 10.07.2025, 08:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Випічка
Інгредієнти цукор - 1 стакан без гірки (близько 200гр), борошно - 1,5 склянки, 2 яйця, пакетик розпушувача, пакетик ваніліну, 100гр вершкового масла, сік одного апельсина, цукрова пудра, кокосова стружка. Спосіб приготування Яйця збити з цукром в піну. Масло розтопити на водяній бані. Остудити, влити в яйця, продовжуючи збивати. Поступово додати все борошно, пакетик розпушувача, пакетик ваніліну. Продовжуючи збивати, додаємо сік апельсина.
Категория: Випічка | Просмотров: 202 | Добавил: attlon | Дата: 29.06.2010

Інгредієнти МАСЛЯНІ БІСКВІТ: 2,5 склянки борошна 300 г вершкового масла 300 г цукру 6 яєць 1 пакетик ваніліну 1 пакетик розпушувача Прянощі: 0,5 чайної ложки кориці 0,3 чайної ложки меленого кардамона 6 нирок гвоздики 2 столові ложки коньяку НАЧИНКА: Вишня заморожена (або інша ягода, шматочки фруктів і т. д. ) Спосіб приготування Розігріваємо духовку до 100 градусів. Масло розм'якшує, ретельно розминаємо, додаємо цукор, ванільний цукор і розпушувач.
Категория: Випічка | Просмотров: 272 | Добавил: attlon | Дата: 27.06.2010

Інгредієнти 1. Капуста, сіль, цукор, вершкове масло, яйце. 2. М'ясний фарш, цибуля, панірувальні сухарі або борошно, сіль, перець, олія для смаження. 3. Рис, яйце, сіль, зелена цибуля, зелень петрушки, кропу. 4. Гриби, цибулю, борошно, олія для смаження. 5. "Гавайська суміш", приправа "каррі", цибулю, вершкове масло, сіль. 6. Тісто здобне дріжджове. 7. Тонкі млинці + Ваша фантазія Спосіб приготування Приготувати начинки: 1. Капусту нашаткувати, викласти на сковороду, залити окропом і тушкувати до м'якості і повного випаровування води.
Категория: Випічка | Просмотров: 224 | Добавил: attlon | Дата: 26.06.2010

Інгредієнти 250г-маргарину або масло, 0,5 стак. -цукру, 3-жовтка, 2ст. л. -сметани, 1,5 стак. -борошна, 1ст. л. -крохмалю, 15г-розпушувач тіста. Спосіб приготування Всі делаетса дуже просто: соеденяем жовтки, цукор, сметану збиваємо додаємо маргарин, збиваємо все вручну віночком, потім борошно, крохмаль і розпушувач вимішуємо рукой. Вот і все. А це тісто беру за основу для пирога, а іноді й торта. Начінка сдесь йде будь-яка: можна лимон в блендоре подрібнити, додати цукру от і начинка готова; можна влітку свіжі ягоди; взимку заморожені ягоди, будь-які фрукти, а зверху засипаємо крошкой.
Категория: Випічка | Просмотров: 328 | Добавил: attlon | Дата: 25.06.2010

Інгредієнти 400г сиру, 3 яйця, 1ч. л. солі, 1ч. л. соди, оцет, борошно до густого тесту Для начинки: 500г квашеної капусти рослинна олія Спосіб приготування Квашену капусту згасити і поставити охолоджуватися. Замісити тісто, розкачати. Наліпити пиріжки з начинкою. Смажити на пательні в рослинній олії. Смачного! Про рецепті Можено зробити менше тесту, за рецептом виходить багато.
Категория: Випічка | Просмотров: 199 | Добавил: attlon | Дата: 23.06.2010

Інгредієнти 0,5 склянки розтопленого маргарину 2 склянки теплого молока (але не гарячого) 4 яйця-маленькі, якщо яйця великі-3 шт. хватіт 40 г. сирих дріжджів 1 щеп. цукру 3,5 ч. л. солі Борошно просіяну Спосіб приготування Тесту виходить багато-на замітку! Дріжджі розкришити, залити їх теплим молоком (прім. 50 мл) і додати цукор. Дати постояти прим. 5 хвилин У цей час соеденіть що залишився, молоко, маргарин, яйце і сіль, все добре перемішати віночком, Дріжджі хрошо перемішати і влити в суміш, перемішати, поступово всипати борошно, замісити тісто Муки додавати стільки, щоб тісто не прилипало до рук Тісто накриємо товстим рушником і поставимо в тепле місце, я ставлю в духовку (50 грд.
Категория: Випічка | Просмотров: 353 | Добавил: attlon | Дата: 21.06.2010

Інгредієнти 3 ст. л. меду, 3 ст. л. вершкового масла, 1 чайна ложка соди, 3 яйця, 1 склянка цукру (склянка на 250 мл), 3 склянки борошна. Для крему: (1 варіант) 3 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка молока, 300 гр. вершкового масла. (2 варіант) 400 гр сметани збити з 1 склянкою цукру. Спосіб приготування Вершкове масло розтопити і додати до нього мед і цукор, усе перемішати і вбити по одному яйця. Додати соду, борошно і замісити тісто. Тісто розділити на 7 рівних частин.
Категория: Випічка | Просмотров: 306 | Добавил: attlon | Дата: 21.06.2010

Інгредієнти Для тіста: 1 склянку майонезу (250 грам); 1 склянка сметани (250 грам); 2 яйця; 7 столових ложок (з гіркою) борошна; 1 чайна ложка розпушувача тесту. Для начинки: 300 грамів капусти; 1 цибулина; 3 яйця. Спосіб приготування Готуємо начинку. Для цього капусту ріжемо й обсмажуємо з цибулею. Остуджуємо. Варені яйця січемо й змішуємо з капустою. Яйця, майонез і сметану змішуємо міксером з борошном і розпушувачем тесту. Тісто виходить як на оладки.
Категория: Випічка | Просмотров: 398 | Добавил: attlon | Дата: 19.06.2010

Інгредієнти 100 гр борошна 3-4 ложки вівсяних пластівців 150 гр сметани 70 г вершкового масла або маргарину 2 ч. л. розпушувача 1/3 склянки цукру склянка чорниці замороженої ваніль глазур 100 гр білого шоколаду 1-2 ст. л. молока сік чорниці Спосіб приготування Вівсяні пластівці змолоти в кавомолці в борошно Ягоди розморозити, злити сік Змішати борошно, пластівці, ваніль, розпушувач Яйця трохи збити з цукром, додати сметану і масло розм'якшене Змішати з борошном Викласти у форми для кексів Додати ягоди і перемішати трохи паличкою Випікати 25-30 хвилин в негорячей 180 град духовці Для глазурі розтопити шоколад в молоці, додати сік від ягід і ретельно перемішати.
Категория: Випічка | Просмотров: 214 | Добавил: attlon | Дата: 19.06.2010

Інгредієнти тісто 370гр. мукі 20гр. дрожжей 2-3ст. л теплого молока 70гр. сахара 2яйца 70гр. маргаріна начинка 3яйца 200гр. марціпан. масси 200гр. молотого мигдалю глазур 2-3ст. л цукрової пудри 1ст. л лімон. сока 2-3ст. л варення Спосіб приготування замісити тісто, поставити на 30-40мін. в тепле місце. Яйця збити, додати марципан і мигдаль, все перемішати. Тісто розкачати, викласти начинку і згорнути рулетом, нарізати 12 штук і укласти в круглу змащені форму, залишити на 10-15хв, потім випікати 180град.
Категория: Випічка | Просмотров: 255 | Добавил: attlon | Дата: 17.06.2010

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22 »
Поиск

Календарь
«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz