Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти 3 скл. просіяної пшеничного борошна
1 ч. л. соди
1 ст. л. солі
1 ст. л. цукрового піску
0,5 л кефіру не надто високої жирності
2 яйця
200 г вареної ковбаси
1 солодкий болгарський перець, краще червоного кольору
петрушка, кріп
2 ст. л. слив. масла для смаження
Спосіб приготування В борошно всипати соду, сіль, цукор, все ретельно перемішати до повного розчинення цукру.
Окремо збити яйця, влити кефір, додати дрібно нарізані ковбасу, болгарський перець та зелень.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
200
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
04.06.2010
|
Інгредієнти тісто
6яіц
180гр. сахара
150 гр. мукі
1пакетік ванільного пудингу
1 ч. л. розпушувача
крем
500гр. слівок
1пакетік gtter speise смаку тархуну
5 листочків желатину
75гр. сахара
оформлення мастика
Спосіб приготування жовток відокремити від білка, білки збити, додати цукор, жовтки, борошно, пудинг і розпушувач
змазати форму, 180град. 25 хв.
крем
gtter speise висипати в чашку, закип'ятити воду і ввести в gtter speise помішуючи.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
224
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
03.06.2010
|
Інгредієнти Борошно-3 склянки, яйця-9 шт, 18 ст. ложок цукру або цукрової пудри, 300 г масла вершкового, 5 г ванільного цукру, фрукти свіжі або заморожені - варіанти:
1. Лісові ягоди - ожина, чорниця, вишня і пр. і пр.
2. Екзотика - ківі, персики, нектарини, апельсини, ананаси і пр. і пр.
3. Літо - яблука, груші, абрикоси, черешня і пр. і пр.
Желе для випічки готове в пакетиках.
Спосіб приготування Покласти в каструлю цукрову пудру, ванільний цукор, масло, перемішати і збивати дерев'яною лопаткою 5-8 хв.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
209
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
03.06.2010
|
Інгредієнти Будь-яке тісто, коржі, торти як хочете!
Головне щоб тортик був і діткам подобався.
Дрібні пластикові іграшки, за бажанням з улюбленого мультика або просто улюблені тваринки, пупсики чи машинки і. т. д.
Крем - підходящий
Ваша фантазія
Спосіб приготування 6 років тому я замовила в однієї кондитерської (за каталогом) гарний, здавалося б тортик, та ще й "американський"! Ну думаю здивую синулька . . .
Коли я прийшла за тортом-коробочку естесственно відкрила, щоб проконтролювати, чи все в порядку?
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
223
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
02.06.2010
|
Інгредієнти пакетик сухих дріжджів
1/4 склянки теплої води
1 стакан молока
4 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. цукру
0,5 ч. л. солі
1 яйце
4,5 склянки борошна
мак Щоб посипання
Спосіб приготування Технологія приготування тіста ви знайдете в оригіналі (http://www. koolinar. ru/base/viewrecipe/22107).
А тепер напишу технологію приготування самих булочок.
Після того, як тісто після годинного підняття підійде, його потрібно також порізати на порційні шматочки, а ті, у свою чергу, скачати джгутиками.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
221
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.06.2010
|
Інгредієнти тісто:
0,5 кг. сиру
250 гр. маргарину
2 великих яйця
склянка цукру
3,5 склянки борошна
2/3 ч. л. соди
для начинки:
6 ст. л. рослинного масла
6 пучок цукру
2 великих жмені родзинок
Спосіб приготування Ті ж плюшки "Трояндочки ". . . . але от не давало спокою моїм домашнім, що недавно куплений і "такий смачний і ароматний" ізюмчік до цих пір не випробуваний . . . І пакетик сиру теж був до речі в холодільнічке . . .
Загалом було не відкрутитися і до того ж, що не зробиш для домочадців!
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
259
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
29.05.2010
|
Інгредієнти готове листкове дріжджове тісто 500гр
фарш м'ясний (любой) 300гр
яйця варені 2-3шт
цибуля ріпчаста 1 шт
часник 2 зубки
сіль перець за смаком
Спосіб приготування Готове листкового дріжджового теста ділиться на маленькі квадратики. Кожен квадратик, нетонко, розкочується в одному напрямку. Укладається начинка і защіпляется пальцями в мішечок. Дати постояти мішечках і випікати при 200-220гр 15-20 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
207
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
24.05.2010
|
Інгредієнти 200гр вершкового масла або маргарину
150гр цукру
1 пакетик ванільного цукру (8гр)
дрібка солі
3 яйця
сік половини лимона
цедра 1 лимона
1ст борошна (можна й більше, головне щоб тісто спадало з ложки)
2ч. л. разрихлітеля
Спосіб приготування Цитую:
Масло добре збити, додати цукор, ванільний цукор, сіль, яйця, сік і цедру. Всі добре збити!
Окремо просіяти борошно з разрихлітелем. Добавіть до основної маси. Швидко перемішати.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
215
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
20.05.2010
|
Інгредієнти 2 яйця
1 склянка цукру
1 склянку фруктового йогурту
2 чайні ложки розпушувача
100 грам розтопленого вершкового масла
2 склянки борошна
Спосіб приготування Яйця збити з цукром, додати йогурт, розтоплене масло, борошно і розпушувач. Добре розмішати (я заважала міксером, так як так більш однорідна маса виходить), розлити тісто по формах. Пекти при температурі 170-180 градусів 20-25 хвилин.
Зверху збиті вершки:)
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
320
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
15.05.2010
|
Інгредієнти 500 гр. бездріжджового листкового тіста
цукровий пісок
мак
рослинна олія
Спосіб приготування Тісто розкачати в прямокутний пласт.
Добре змастити олією.
Рясно посипати цукром і рівномірно його розподілити по тесту.
На цукор насипати мак (сухий) і теж рівномірно розподілити.
Кількість цукру і маку залежить від вашого смаку (хтось любить послаще, хто вважає за краще побільше маку).
Скачати з двох сторін рулетом. Скативать потрібно якомога сильніше.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
206
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
15.05.2010
| « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|