Інгредієнти 100 гр масла
100 гр цукру
щіпка ваніліну
дрібка солі
1 ч. л. соди
2 яйця
4 ст. л. молока
400 гр. мукі
пару ложок будь-якого варення
Спосіб приготування Масло розтопити, додати яйця, цукор, сіль, ванілін, соду, сіль, молоко. Тщательно перемішати, додати борошно, замісити тісто тесто. Готовое покласти на 15 хв в морозілку. Раскатать блин, на млинець намазати тонким шаром варення (в варення краще додати чайну ложку борошна, щоб не витікала), загорнути рулетом, нарізати його поперек кусочкамі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
195
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
29.12.2009
|