PickPickPick Четверг, 31.07.2025, 03:04
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 02
Інгредієнти маргарин 200 г; згущене молоко 1 банку; яйця 2 шт; крохмаль 1 склянка; борошно 1 склянка; сода (1/3 ч. л. ), гашене оцтом. Спосіб приготування Маргарин розім'яти, перемішати всі інгредієнти, тісто не повинно бути рідким. Трохи тесту класти на підставу вафельниці, стежити, щоб вафлі не згорає. Про рецепті Перед першим вафлі треба змастити вафельниці (обидві поверхні), потім масло не потрібно. Щоб вафлі були однаковими за кольором, стежу по годинах з секундної стрілкою.
Категория: Випічка | Просмотров: 205 | Добавил: attlon | Дата: 02.12.2009

Інгредієнти борошно - 3-3,5 склянки, масло вершкове - 60 г, сметана - 2 ст. ложки, цукор - 1 стакан, ванільний цукор - 1 ч. ложка, яйця - 2 шт, розпушувач - 0,5-1 ч. ложка, для крему варене згущене молоко - 0,5 банки, волоські горіхи - 30-50 г харчові барвники сік 1 сирого буряка, сік 1 сирої моркви Спосіб приготування Яйця збити з цукром. Додати розм'якшене вершкове масло, сметану, ванільний цукор і ще раз збити. Просіяне борошно змішати з розпушувачем і поступово додавати в яєчно-масляну суміш.
Категория: Випічка | Просмотров: 239 | Добавил: attlon | Дата: 02.12.2009

Поиск

Календарь
«  Декабрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz