Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Декабрь » 02
Інгредієнти маргарин 200 г;
згущене молоко 1 банку;
яйця 2 шт;
крохмаль 1 склянка;
борошно 1 склянка;
сода (1/3 ч. л. ), гашене оцтом.
Спосіб приготування Маргарин розім'яти, перемішати всі інгредієнти, тісто не повинно бути рідким. Трохи тесту класти на підставу вафельниці, стежити, щоб вафлі не згорає.
Про рецепті Перед першим вафлі треба змастити вафельниці (обидві поверхні), потім масло не потрібно. Щоб вафлі були однаковими за кольором, стежу по годинах з секундної стрілкою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
205
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
02.12.2009
|
Інгредієнти борошно - 3-3,5 склянки,
масло вершкове - 60 г,
сметана - 2 ст. ложки,
цукор - 1 стакан,
ванільний цукор - 1 ч. ложка,
яйця - 2 шт,
розпушувач - 0,5-1 ч. ложка,
для крему
варене згущене молоко - 0,5 банки,
волоські горіхи - 30-50 г
харчові барвники
сік 1 сирого буряка,
сік 1 сирої моркви
Спосіб приготування Яйця збити з цукром.
Додати розм'якшене вершкове масло, сметану, ванільний цукор і ще раз збити.
Просіяне борошно змішати з розпушувачем і поступово додавати в яєчно-масляну суміш.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
239
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
02.12.2009
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|