Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Декабрь » 31
Інгредієнти яйця 6шт
цукор 2 ст
борошно 2ст
крем заварний 2ст
згущене молоко підлогу банки
розпушувач для тіста 2 ч. л
ванілін
масло 250гр
фрукти
какао
Спосіб приготування Тісто: відокремити білок-желток. Желтокі збити з цукром (1 ст). Білки збити отдельно. Добавіть ваніль, муку. Вліть все в одну масу постепенно. Добавіть разрихлітель. Разделіть на дві частини, в одну додати какао (я додала 2 ч. л) Влити тісто у змащену маслом формочку і випікати до готовності на 180-190С підлогу часіка.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
172
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
31.12.2009
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|