PickPickPick Пятница, 20.06.2025, 07:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 01
Ингридиенты 1 пучок салата 2 варённых яичка 100 гр тёртого сыра 2 ст.л подсолнечного масла 2 ст.л оливкового масла Готовые либо приготовленные сухарики из белого хлеба зелённые оливки без косточки Способ приготовления Салат порвать на кусочки, яички порезать крупно, оливки - кружочками, смешать с сухариками, тёртым сыром, заправить маслами, немного уксуса( кто любит), соль, перец немножко. Подавать в большой тарелке на всех. Приятного аппетита!
Категория: Салаты | Просмотров: 174 | Добавил: attlon | Дата: 01.12.2009

Інгредієнти 600гр. просеянной борошна (приблизно 4 склянки) 50 гр. живих гранульованих дріжджів. Півтора склянки теплої води. 1 ч. л цукру, дрібка солі. 2ст. ложкі рослинного масла. 100гр. нарізаних маслин. 2 столові ложки сухого орегано. Спосіб приготування У просіяної борошні зробити ямку, всипати цукор дріжджі, пошепКи солі і влити воду перемішати і при замісі тесту додати ще 2 столові ложки рослинної олії. Місити тісто руками до отримання однорідного колобка протягом 5-7 хвилин.
Категория: Випічка | Просмотров: 196 | Добавил: attlon | Дата: 01.12.2009

Інгредієнти маннік: 1ст манки 1ст кефіру 1ст цукру 1ст борошна 1ч лож соди 1пачка маргарину 0,5 год лож солі 2-3 яйця глазур: 1 білок 100-150гр сахар. пудри вишня або іншу ягідку до смаку Спосіб приготування розм'якшити маргарин, яйця збити. всі продукти змішати . 15-20 хвилин тесту постояти щоб манка набухла. випекать при температурі 150-200гр. вишню засипала сахором глазур: білок збити + пудра. подкрашевала соком від вишні. тортик раезала пожер просочила сіропчіком, я змастила глазур'ю (її вийшло багато і я її пхали куди можна) поклала ягідки, накрила вершечки і прикрасила.
Категория: Випічка | Просмотров: 180 | Добавил: attlon | Дата: 01.12.2009

Інгредієнти 1 кг листкового прісного тіста, 3 великі картоплини, 300-400 грибів, 1 велика цибулина, сіль, зелень, олія. Спосіб приготування Цибулю дрібно порізати і пасерувати на рослинній олії, додати гриби і продовжити обжарювання 5-10 хвилин. Картопля відварити, пом'яти як на пюре (тільки не додавати молоко та вершкове масло). Гриби з цибулею з'єднати з картоплею (масло від обжарювання додати теж), добре перемішати, додати сіль, перець, зелень кропу.
Категория: Випічка | Просмотров: 227 | Добавил: attlon | Дата: 01.12.2009

Поиск

Календарь
«  Декабрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz