Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Декабрь » 01
Ингридиенты 1 пучок салата
2 варённых яичка
100 гр тёртого сыра
2 ст.л подсолнечного масла
2 ст.л оливкового масла
Готовые либо приготовленные сухарики из белого хлеба
зелённые оливки без косточки
Способ приготовления Салат порвать на кусочки, яички порезать крупно, оливки - кружочками, смешать с сухариками, тёртым сыром, заправить маслами, немного уксуса( кто любит), соль, перец немножко. Подавать в большой тарелке на всех. Приятного аппетита!
Категория:
Салаты
|
Просмотров:
174
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.12.2009
|
Інгредієнти 600гр. просеянной борошна (приблизно 4 склянки)
50 гр. живих гранульованих дріжджів.
Півтора склянки теплої води.
1 ч. л цукру, дрібка солі.
2ст. ложкі рослинного масла.
100гр. нарізаних маслин.
2 столові ложки сухого орегано.
Спосіб приготування У просіяної борошні зробити ямку, всипати цукор дріжджі, пошепКи солі і влити воду перемішати і при замісі тесту додати ще 2 столові ложки рослинної олії.
Місити тісто руками до отримання однорідного колобка протягом 5-7 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
196
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.12.2009
|
Інгредієнти маннік:
1ст манки
1ст кефіру
1ст цукру
1ст борошна
1ч лож соди
1пачка маргарину
0,5 год лож солі
2-3 яйця
глазур:
1 білок
100-150гр сахар. пудри
вишня або іншу ягідку до смаку
Спосіб приготування розм'якшити маргарин, яйця збити. всі продукти змішати . 15-20 хвилин тесту постояти щоб манка набухла. випекать при температурі 150-200гр.
вишню засипала сахором
глазур: білок збити + пудра. подкрашевала соком від вишні.
тортик раезала пожер просочила сіропчіком, я змастила глазур'ю (її вийшло багато і я її пхали куди можна) поклала ягідки, накрила вершечки і прикрасила.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
180
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.12.2009
|
Інгредієнти 1 кг листкового прісного тіста, 3 великі картоплини, 300-400 грибів, 1 велика цибулина, сіль, зелень, олія.
Спосіб приготування Цибулю дрібно порізати і пасерувати на рослинній олії, додати гриби і продовжити обжарювання 5-10 хвилин.
Картопля відварити, пом'яти як на пюре (тільки не додавати молоко та вершкове масло).
Гриби з цибулею з'єднати з картоплею (масло від обжарювання додати теж), добре перемішати, додати сіль, перець, зелень кропу.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
227
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.12.2009
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|