Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Декабрь » 11
Інгредієнти Для бісквіту:
1 стакан цукрового піску;
4 яйця;
пачки ваніліну;
200 грам борошна;
50 грам крохмалю;
1/2 пакетика розпушувача тесту;
200 грам шоколаду;
50 грам вершкового масла.
Для просочення:
1 склянка цукру;
1 склянку води;
1 ч. л. соку лимона;
1 ст. л. коньяку.
Для глазурі:
100 грамів гіркого шоколаду;
2 ст. л. сметани.
1пакетік збитих вершків (сухі);
200 мл. молока;
100 грам вишні (замор. )
Спосіб приготування Цукровий пісок збиваємо з яйцями до отримання піни.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
169
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
11.12.2009
| |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|