Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Декабрь » 1 » Хліб з маслинами і орегано.
20:26 Хліб з маслинами і орегано. |
Інгредієнти600гр. просеянной борошна (приблизно 4 склянки)
50 гр. живих гранульованих дріжджів.
Півтора склянки теплої води.
1 ч. л цукру, дрібка солі.
2ст. ложкі рослинного масла.
100гр. нарізаних маслин.
2 столові ложки сухого орегано.
Спосіб приготуванняУ просіяної борошні зробити ямку, всипати цукор дріжджі, пошепКи солі і влити воду перемішати і при замісі тесту додати ще 2 столові ложки рослинної олії.
Місити тісто руками до отримання однорідного колобка протягом 5-7 хвилин.
Поставити в тепле місце і накрити рушником до збільшення обсягу тесту в 2 - 2. 5 рази.
Обмять тісто і поставити знову до збільшення в об'ємі в 2 - 2. 5 рази.
На цей раз додати в тісто маслини і орегано - вимісити і розділити його на 2 частини.
Викласти тісто у форму з кондитерської папером і поставити на расстойку на 45 - 50 хвилин.
На початку випікати при t 200гр на протязі 20 хвилин, потім знизити температуру до 180 і ще хвилин 30 випікати.
Щоб верх хлібної буханці не підгорів (залежно від духовки) його можна накрити папером.
Готовий хліб (корочку), не виймаючи з форми рясно змочити водою і тут же накрити рушником.
Через 5 хвилин знову змочити водою і накрити рушником (щоб корочка не була дубової).
Через 20 хвилин виймаємо хліб з форми.
Зберігати в рушник і целофані.
Приємного апетиту.
Про рецептіПросила, я просила свого чоловіка купити хлебопечку - та він усе відмовляється! Мовляв місця на кухні немає, та й навіщо вона взагалі потрібна, а хлібця домашнього хочеться !!!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 197 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|