Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Декабрь » 1 » Пиріжки з картоплею та грибами
20:07 Пиріжки з картоплею та грибами |
Інгредієнти1 кг листкового прісного тіста, 3 великі картоплини, 300-400 грибів, 1 велика цибулина, сіль, зелень, олія.
Спосіб приготуванняЦибулю дрібно порізати і пасерувати на рослинній олії, додати гриби і продовжити обжарювання 5-10 хвилин.
Картопля відварити, пом'яти як на пюре (тільки не додавати молоко та вершкове масло).
Гриби з цибулею з'єднати з картоплею (масло від обжарювання додати теж), добре перемішати, додати сіль, перець, зелень кропу.
Листкове тісто розморозити, трохи расскатать в одному напрямку (попередньо подпилів борошном стіл і тісто), порізати на квадратики (у мене вийшло 24 квадрата-12 пиріжків).
Тісто змочити водою за допомогою пензлика.
На кожен другий шматочок тіста викладаємо порцію начинки, накриваємо другим шматочком тесту (злегка при цьому расстягівая), змоченою стороною вниз, щоб кожен шматочок тіста добре прилип до іншого шматочку і не розірвався при випічки, защипувати краю за допомогою виделки.
Випікати пиріжки при 200С 10-15 хвилин (верх пиріжків нічим не змащувати).
Про рецептіБула вчора на ринку в нас . . . . і купила там заморожені опеньки . . . і ось вирішила їх випробувати . . . варити попередньо не треба, просто розморозити та обсмажити . . . Я зараз хворію . . . і тому повністю смак не визначила . . . але ніби нічого . . . Для цих пиріжків добре підійде листкове дріжджове тісто . . . тільки у мене в морозилці його не виявилося . . . але, в принципі, і з цим непогано . . . Хочете перевірити . . . . СКУШТУЙТЕ !!!
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 227 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|